#DIGIDAME: NADIA MAATOUG
SPECIALITEIT: COMMUNICATIE | MARKETING | SOCIAL MEDIA

 

“Van jongs af aan heb ik de droom gehad om mensen wijzer te maken op welk manier dan ook. Mijn doel is dan ook om jou zo veel mogelijk bij te brengen over social media.

 

Op dit moment werk ik bij FunX. Ik heb daar FunX Food opgestart. Dat is een platform waarbij jongeren en voedsel samenkomen. Ik schrijf artikelen, produceer en regisseer video’s en plaats dit vervolgens op social media. Naast FunX heb ik ook een eigen Foodblog genaamd Lovely Foodies. Mijn passie voor eten, social media en fotograferen komen hier samen. ”

 

TRAINING & WORKSHOPS

Het hebben van een blog zorgt ervoor dat je in meer dingen gaat verdiepen dan, in mijn geval, alleen in voedsel. Ik vind het heel belangrijk om altijd met de tijd mee te gaan. Dit geldt op het gebied van apparatuur, maar ook op het gebied van kennis over de verschillende sociale media en de ontwikkelingen daarvan.

 

Daarom wil ik deze informatie ook met jou delen. Wil je meer informatie over hoe je social media op een professionele manier kan gebruiken dan is het mogelijk om bij mij de ‘Social Media & Bloggen Like a Pro’ workshops volgen!

 

 

Voor meer informatie, zie mijn persoonlijke website.

 

 

Nadia Maatoug heeft Communicatie Wetenschappen en Marketing & Commerciele Economie gestudeerd.