Interview met #DigiDame van week 1 Nadia Matoug 

1. Wie ben je, wat doe je?
Mijn naam is Nadia, ik ben 24 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Leiden.

 

Op dit moment werk ik bij FunX. Daar heb ik FunX Food opgezet. Ik bedenk, produceer, regisseer video’s en schrijf artikelen voor op de website. Daarnaast heb ik een blog genaamd Lovely Foodies.  Hier kan ik veel van mijn creativiteit in kwijt. Ook houd ik van de ontwikkeling wat betreft social media, dus dat houd ik goed in de gaten!

 

2. Wat was jouw eerste bijbaan
Mijn eerste baantje was bij Bart Smit. Ik ben daar gelijk aan de slag gegaan toen ik 16 jaar oud was. Ik heb daar zo een leuke en leerzame tijd gehad. En cadeautjes kan ik nu als een pro inpakken.

 

3. Wat zit er standaard in jouw tas?
Ik heb een aantal producten die ik standaard in mn tas heb zitten. Mijn telefoon, ov, rijbewijs en bankpas. Ook neem ik altijd mijn concealer en mascara mee. Het kan hier altijd regenen, dus ik ben altijd voorbereid!

4. Welke quote vind je interessant en waarom? (De leukste quotes nemen we op op de website (uiteraard met je naam eronder)!

 

“Life is like a sandwich, you have to fill it with the best ingredients.”

 

Het is een hele simpele quote, met een simpele betekenis. Maar toch is het best moeilijk voor veel mensen zo een zelfgekozen leven te leiden. Veel mensen worden geleefd door hun omgeving en doen veel wat de omgeving verwacht. Maar uiteindelijk ga jij het broodje eten, of in dit geval het leven leven. Dus maak er dan op jouw manier alsjeblieft het mooiste van!

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
Vooral Pinterest en Youtube. Daarnaast haal ik ook veel inspiratie uit Facebook. Buzzfeed en Huffingtonpost bekijk ik vaak als ik op zoek ben naar inspiratie.

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
Whatsapp, Abn Amro, Kaart, Instagram en het spel Gardenscapes.

 

7. Wat is jouw digitale droom?
Mijn digitale droom is om met een Youtube filmpje dat ik bedacht en geproduceerd heb, meer dan 1.000.000 views te genereren.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
Ik ben wel een 9.

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Ik zou kiezen voor Youtube. Ik ben ook veel bezig met Youtube. Dus het lijkt me daarom een erg interessante workshop. Vooral om het medium vanuit een ander perspectief te bekijken.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
Probeer altijd een beetje van jezelf te plaatsen in jouw merk. Op die manier wordt het altijd jouw eigen kindje en niet zo een gekopieerd bedrijf.