Interview met #DigiDame van week 2 Sennur H. 

1. Wie ben je, wat doe je?
Mijn naam is Sennur en ik ben sinds 2007 actief als fotograaf. Ik fotografeer vooral modellen of maak portretten, maar ik richt me niet enkel op deze twee soorten fotografie. Momenteel maak ik foto’s en promotievideo’s voor bedrijven. Zij gebruiken de foto’s en video’s vervolgens op hun websites of in hun brochures.

 

Af en toe vind ik het ook leuk om landschappen of dieren te fotograferen. Ik onderscheid mij door mijn diversiteit. Ik vind namelijk alle soorten fotografie leuk. Van trouwreportages tot macrofotografie.

Mijn foto’s zijn deels terug te vinden op mijn facebookpagina: www.facebook.com/SnnRPhoto.

 

Op dit moment zit in mijn afstudeerfase van mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening met als specialisatie Privaatrecht. Nadat ik ben afgestudeerd wil ik mij eerst focussen op werken en fotografie. Daarna wil ik verder studeren voor een Meester titel.

 

2. Wat was jouw eerste bijbaan
Mijn eerste ‘echte’ bijbaantje was bij de Trekpleister toen ik 15 jaar oud was. Daarvoor had ik folders bezorgd toen ik 12 jaar was, maar dat stelde niet zoveel voor. Op jonge leeftijd heb ik bij de Trekpleister geleerd hoe je klanten kunt adviseren. Daarnaast weet ik ook veel over medicijnen die te koop zijn bij een drogist. Altijd handig!

 

3. Wat zit er standaard in jouw tas?
Mijn portemonnee, sleutels, telefoon, oplader, boodschappentas, mini haarborstel met spiegeltje, zakdoek, make-updoekjes en kauwgum zit standaard in mijn tas. Daarnaast nog wel veel meer dingen hoor, kijk de foto hieronder maar. Ik ‘probeer’ mijn tas altijd netjes te houden.

Inhoud tas Sennur – Photo credits: Sennur H.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

“I never lose, I either win or learn” – Nelson Mandela

 

Dit is een quote die mij erg motiveert. Wanneer je denkt dat je hebt verloren, dan geef je op. Als ik het gevoel heb dat ik ga opgeven, lees ik deze quote zodat ik het positief benader. Geef nooit op want van fouten maken leer je! Creëer enkel twee gevolgen voor jezelf: winnen of leren.

 

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
Van Pinterest, Instagram en modetijdschriften (zoals ELLE).

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
WhatsApp, Internetbankieren, Gmail en Afterlight zijn voor mij onmisbaar. Afterlight is een fotobewerkings-app.

 

7. Wat is jouw digitale droom?
Mijn digitale droom is een eigen ‘digitale’ tijdschrift. Het zal vooral gaan over fotografie.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
Ik geef mezelf een 9. Mijn vriend zegt dat ik echt een nerd ben en dat ik alles weet over computers, fotograferen, telefoons en hacken (haha).

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Vloggen like a pro. Omdat ik mijn filmtechnieken zou willen vergelijken met die van een vlogger.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
Wees niet bang dat je niet weet hoe het werkt of moet. Gewoon doen, want daar leer je het meest van.

 

11. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
Bengu Yuce Topuz van SjokoBerry. Zij is een jonge en een spontane ondernemer die een nieuw product op de markt heeft gebracht. Ik volg haar vanaf het begin en het is erg inspirerend om haar groeiproces te zien.

 

Redactie: komt Sennur je bekend voor? Dat kan kloppen, ze is namelijk trainer bij de #DigiDames en geeft de trainingen Photoshoppen,  Smartphone– en Spiegelreflex fotograferen like a Pro.

 

 

Ja, ik ben er graag bij!

Ontmoet onze trainers, krijg een preview van onze #DigiAcademy trainingen, ontvang empowerment tips én training van karate docent Chantal & netwerk op een andere manier!

Kosten €15,- Het geld kun je ovv Preview en je voor en achternaam overmaken op:

Bankrekeningnummer NL82 INGB 0007 5618 28 t.n.v. DigiDames.