#DIGIDUDE: RAY SEIF
SPECIALITEIT:  MEDIA | INTERNATIONAL COMMUNICATION | PROJECTPLANNING

 

Mijn naam is Ray Seif en ik ben een Media en Communicatie specialist. Ik ben een ambitieuze jonge starter die graag mijn kwaliteiten ergens in kwijt wil. Gedurende mijn studie kwam ik erachter dat ik graag mensen wil helpen in een internationale context.

 

Na mijn studie ben ik gaan werken voor het International Office voor de studentmobiliteit. Mijn werk heeft mij nog enthousiaster en gepassioneerder gemaakt voor internationalisering van het hoger onderwijs en heeft ervoor gezorgd dat ik mij steeds meer ben gaan verdiepen in het plannen en organiseren van zaken die met studentmobiliteit te maken hebben. Doordat ik de positieve werking van internationalisering zie in de dagelijkse praktijk, ben ik ervan overtuigd dat er binnen het Nederlandse hoger onderwijs nog veel winst te behalen is en internationale (studie) ervaringen van studenten een enorme impuls kunnen vormen aan zowel de kwaliteit van het onderwijs als aan de arbeidsmarkt.

 

Het is mijn droom om carrière te maken als communicatie expert binnen een internationaal georiënteerd bedrijf in Nederland dat toegespitst is op diverse digitale communicatiemiddelen waarbij je mensen kunt helpen en inspireren. Of het nou gaat om inkomende/uitgaande studenten of expats die wat ondersteuning nodig hebben bij aankomst in Nederland, ik sta voor ze klaar. Deze internationale sfeer is iets wat mij erg ligt en aantrekt en tussen ‘internationals’ voel ik mij als een vis in het water.

 

Voor #DigiDames ben ik een allround projectplanner waarbij ik met name focus op evenementen omtrent de digitale trainingen. Het geeft mij ontzettend veel energie om te werken in een gedreven en dynamisch team als #DigiDames!

 

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn profiel.

 

Ray Seif Msc heeft een Master Degree in International Communication.