#DIGIDAME: SENNUR H.

SPECIALITEIT: FOTOGRAFIE | FOTOSHOP | JURIDISCH ADVIES

 

Sinds 2007 ben ik actief als fotograaf. Naast mijn specialisatie modellenfotografie heb ik vriendschappen, bruiloften, beloftes en verlovingen mogen vastleggen. Daarnaast heb ik voor bedrijven foto’s gemaakt voor op hun websites en brochures. Ik onderscheid mij door mijn diversiteit en kenmerk mezelf door de manier waarop ik gebruik maak van natuurlijk licht. Door een kritische en professionele blik op foto’s en video’s blijf ik mijzelf in  mijn fotografie ontwikkelen.

 

Ik zit in mijn afstudeerperiode van mijn opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening met als specialisatie Privaatrecht. Als Sociaal Juridisch Dienstverlener adviseer ik mensen die juridische problemen of vragen hebben en zorg ik ervoor dat conflicten zijn opgelost voordat deze bij een rechter komen. Ik richt me vooral op vraagstukken met betrekking tot arbeidsrecht, contractenrecht, verbintenissenrecht, goederenrecht en personen- en familierecht.

 

TRAINING & WORKSHOPS

Foto’s bepalen de sfeer. Bij de trainingen zal ik ingaan op de Do’s & Don’ts van fotograferen voor het behalen van het beste eindresultaat. Tijdens de trainingen zal de theorie direct worden toegepast en door een actieve deelname kunnen cursisten tevens van elkaar leren.

 

Voor meer informatie zie mijn #DigiDame van de Week profiel, mijn LinkedIn profiel en mijn Facebook pagina

Ja, ik ben er graag bij!

Ontmoet onze trainers, krijg een preview van onze #DigiAcademy trainingen, ontvang empowerment tips én training van karate docent Chantal & netwerk op een andere manier!

Kosten €15,- Het geld kun je ovv Preview en je voor en achternaam overmaken op:

Bankrekeningnummer NL82 INGB 0007 5618 28 t.n.v. DigiDames.