Hogeschool Inholland

Cynthia Telting, de founder en Director van #DigiDames, is zelf een aantal jaren Docent geweest op de Hogeschool Inholland, bij zowel Media & Entertainment Management als Studierichting Communicatie. Daarom weten we dat studenten het altijd fijn vinden een echte opdracht te krijgen om hun tanden in te zetten!

 

  • Dit schooljaar hebben 4e jaars studenten Communicatie de opdracht gehad het #DigiDames Platform zowel online als offline vorm te geven. De eerste briefing is geweest en na de pitches kunnen wij een groep uitkiezen die dit verder gaat uitwerken. To be continued!
  • Vorig jaar hebben toenmalige 2e jaars studenten hebben vorig jaar een Corporate story filmpje voor ons ontwikkeld. Bekijk hier onder de 1e versie van het Stop Motion filmpje dat ze voor ons hebben gemaakt. Een van de studenten, Anisa Boonman, was zo gemotiveerd dat ze naderhand contact opgenomen heeft en spontaan aanbood om het fimpje aan te passen! Daarom vinden we het erg fijn om met Hogeschool Inholland samen te werken.

Het filmpje is ook hier te bekijken.