#DigiDames Netwerk - DigiDames
986
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-986,bridge-core-3.1.6,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-30.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

DE #DIGIDAMES VAN DE WEEK

OOK #DIGIDAME VAN DE WEEK WORDEN?

In ons #DigiDames netwerk vind je wekelijks een #DigiDame van de week. Hierin kun je lezen hoe andere Vrouwelijke Ondernemers en Ondernemende vrouwen succesvol bezig zijn met hun eigen bedrijf of hun werk Wat voor apps ze gebruiken en ook, niet geheel onbelangrijk, wat ze in hun tas hebben zitten.

 

Wil je je ook als DigiDame van de week opgeven? Dan levert ons dit leuke, unieke content op en jouw bedrijf en jezelf gratis exposure.

 

#Durftevragen -> Misschien wil je ons ook wel helpen door  hier onze enquête in te vullen. Met deze enquête willen we de behoefte aan Digitale trainingen en Workshops nagaan van Vrouwelijke Ondernemers en Ondernemende Vrouwen.

 

Ja, ik wil ook #DigiDame van de week worden! DOWNLOAD hieronder de #DDVDW Vragenlijst, vul ‘m in, upload ‘m vervolgens in ons formulier en dan gaan wij jou inplannen!

UPLOAD HIER JOUW INGEVULDE #DDVDW VRAGENLIJST

 

  Algemene en Leverings voorwaarden*
  Hierbij ga ik akkoord met de Algemene en Leverings voorwaarden

  #DigiDame-van-de-week

   

  #DIGIDAMES heeft het recht zonder opgaaf van redenen een ingediend profiel van #DigiDame van de Week te wijzigen, verwijderen of te weigeren.

  Zie ook 13.9 van onze voorwaarden:

  13.9 #DIGIDAMES heeft het recht zonder opgaaf van redenen een ingediend profiel van #DigiDame van de Week te weigeren of te wijzigen, indien deze beledigende woorden en of opvattingen bevatten en of  bepaalde doelgroepen of mensen met een bepaalde levensovertuiging of seksuele voorkeur raken. Zie verder onze leveringsvoorwaarden op de website (zie footer).

  Meld je meteen aan voor een training!