Onze Kernwaarden

 

 

  • We willen nog lang genieten van onze planeet

Voor ons geen dure lease auto’s, maar we maken bijvoorbeeld waar mogelijk gebruik van het Openbaar Vervoer, of we gaan gewoon Oer-Hollands op de fiets.

Ook hoeven we geen duur kantoorpand, maar doen we aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door o.a. gebruik te maken  van een wel heel sympathiek concept, namelijk: Seats2Meet.  Bij seats2meet huur je een werkplek of vergaderruimte en je betaald terug met sociaal kapitaal.
Daarnaast huren we trainingsruimtes wanneer we trainingen daadwerkelijk inplannen of maken we gebruik van de ruimtes van de organisaties als we in-house trainingen geven. We hebben sinds kort een vaste trainingsruimte op het Centraal Station van Den Haag. Lees hier meer:  https://digidames.nl/zziin/.

We mailen liever in plaats van papier te gebruiken. Je ontvangt onze offerte of factuur dus altijd via de mail (tenzij uitdrukkelijk anders gewenst).

 

 

  • Heldere communicatie

We vinden het belangrijk dat je van te voren weet waar je aan toe bent. Geen gedoe, dus daarom werken we ook met vaste prijzen. Uiteraard zijn we wel flexibel en kunnen we ook maatwerk leveren. Zie verder onze tarieven in onze FAQ https://digidames.nl/contact/faq/.

 

 

  • Talenten inzetten

We proberen waar mogelijk gebruik te maken van de talenten van ons team en onze achterban. We zullen altijd ons netwerk inzetten om mensen aan elkaar voor te stellen, waarvan we denken dat ze iets voor elkaar kunnen betekenen.

 

 

  • Afspraak is afspraak.

We houden ons aan onze afspraak. Ga je met ons in zee, dan weet je dat je op ons kunt rekenen. Is de opdracht voor ons (nog even) te complex, dan proberen we je altijd door te verwijzen naar collega’s.

 

 

  • Respect

We gaan altijd met anderen om zoals we zelf ook graag behandeld willen worden. Zo hebben we elkaar ook ontmoet; je kritisch opstellen is perfect, maar wel altijd opbouwende kritiek geven, zodat je van elkaar kunt leren en blijft groeien.

 

 

  • We gaan ver voor onze klanten!

Ook buiten de randstad en in het buitenland kun je van onze diensten gebruik maken. En dat kan tegenwoordig heel makkelijk én kostenbesparend door uiteraard te mailen, maar ook met Skype, Zoom.us  en Whats’App kom je tegenwoordig heel ver.

We vinden servicegerichtheid en klantvriendelijkheid natuurlijk vanzelfsprekend!

 

 

  • Iedereen is welkom

We zijn een inclusieve organisatie, dus iedereen en zeker ook mannen of waar je je mee identificeert, ongeacht afkomt, seksuele voorkeur, etnische achtergrond of religie, is welkom. Zie verder ook onze FAQ: https://digidames.nl/contact/faq/ .

We hebben daartoe in onze leverings voorwaarden ook het volgende opgenomen:
13.9 #DIGIDAMES heeft het recht zonder opgaaf van redenen een ingediend profiel van #DigiDame van de Week te weigeren of te wijzigen, indien deze beledigende woorden en of opvattingen bevatten en of  bepaalde doelgroepen of mensen met een bepaalde levensovertuiging of seksuele voorkeur raken. Zie verder onze leveringsvoorwaarden op de website (zie footer).