Win nieuwe klanten met slimme online marketingstrategieën.

Raak jij ook verdwaald in de Online marketing jungle?
Heb je van alles geprobeerd maar bereik je nog steeds niet de resultaten die je voor ogen hebt? Dan is deze training Online Marketing like a Pro geschikt voor jou! 

 

Tijdens deze workshop delen we met jou de basics zodat jij je eerste overwinningen kan binnenhalen. We gaan inzoomen op bijvoorbeeld je landingspage en wat je kan doen om beter bereik en dus meer visibiliteit te genereren. Ook gaan duiken in Google Analytics, want je kan niet optimaliseren zonder eerst de dynamiek te begrijpen. Wees niet bang, het hoeft ECHT niet moeilijk te zijn!

 

Doelgroep

Deze training is voor ondernemers die een dienstverlening bieden aan de klant.  En al enige tijd actief is online, maar er maar niet in slaagt haar diensten te verkopen via de online kanalen. Terwijl de concurrent en iedereen om de ondernemer heen er wel in slagen.

De doelgroep wil actief aan de slag met inzetten van online marketing, om zo haar klantenbestand te doen vergroten. 

Deze training is vooral bedoeld voor small en medium business owners.

 

NEEM JE LAPTOP MEE EN CHECK VOORAF JE TOEGANG TOT GOOGLE ANALYTICS. Kom je er niet uit, neem dan van tevoren contact met ons op! 

 

Deze training wordt gegeven door gasttrainer #DigiDame Sharon van Sprang MSc. Sharon heeft Marketing gestudeerd aan de Vrije Universiteit en haar passie is ondernemers te helpen te groeien en meer online klanten te verwerven.  Meer over haar weten? Check dan haar #DigiDame van de Week interview of haar LinkedIn profiel.