Je kunt je hier aanmelden voor WordPress Security & Yoast Plugin like a Pro

WebDesign met WordPress like a Pro wordt gegeven door webdesigner #DigiDame Shanice Tan

Heb jij een WordPress website en maak jij je weleens zorgen om de beveiliging van je website? Heb je hierbij ook van de SEO Yoast Plugin gehoord en dat dit een must-have is voor WordPress website eigenaren, maar je weet eigenlijk niet zo goed wat dit inhoud? Dan is WordPress Security & Yoast Plugin like a Pro precies wat jij zoekt!

WordPress Security like a Pro

 

Het hacken van je WordPress website is een van de grootste nachtmerries voor website-eigenaren. Je website is ineens niet meer bereikbaar en is het niet meer mogelijk om in te loggen. Alle tijd, energie en geld die je erin hebt gestopt lijkt in rook op te gaan. Het wordt dus tijd om je website goed te gaan beveiligen en een goed back-up systeem op te zetten.

 

Eigenaren van kleinere websites denken vaak dat ze geen doelwit zijn voor hackers, maar dat is helaas niet zo. Hackers gebruiken jouw website om via jouw server spammailtjes te versturen. Dit is gevaarlijk voor jouw website, omdat Google je hierdoor op de blacklist kan zetten. De meeste aanvallen van hackers verlopen geautomatiseerd, ze gebruiken (net als zoekmachines) bots die op het internet naar zwakke plekken in websites zoeken. Op deze manier kunnen ze duizenden websites tegelijkertijd checken en vaak zitten daar altijd wel een paar websites tussen waar ze kunnen inbreken.

 

Hoe kun je ervoor zorgen dat je website veilig blijft? 100 procent garantie kunnen we niet geven, maar we kunnen het indringers heel lastig maken. In de training WordPress Security like a Pro leer je hoe jij jouw WordPress website moet beveiligen.

De Yoast WordPress SEO plugin

 

Wie een WordPress website heeft, heeft ooit weleend van de Yoast WordPress SEO plugin gehoord. Als je deze niet kent, dan moet je daar nu werk van maken! Deze plugin is super wanneer je serieus met je vindbaarheid van je website en dus met SEO bezig bent.

 

Deze plugin doet helaas niet al het werk voor je om beter gevonden te worden. Het is een ondersteunende tool, waarmee een aantal zaken verbetert kunnen worden. Deze plugin beoordeelt een groot aantal factoren van je website pagina’s: de on page SEO.

 

De Yoast Plugin is een uitstekend hulpmiddel dat jou helpt om verschillende SEO-factoren te checken, zodat jouw content op die punten in orde is. Yoast helpt je echter niet hoger in de zoekmachines te komen, dus je moet uiteindelijk zelf zorgen dat je content in orde is. Dit is daarom geen SEO training, maar een training die je leert hoe je met de Yoast plugin moet werken. De training SEO BLOGGEN LIKE A PRO kan je meer leren over het schrijven van je content.

 

Het gedeelte YOAST WP SEO PLUGIN LIKE A PRO bestaat uit de volgende aspecten:

  • Off page SEO: links naar je site en andere online verwijzingen naar jouw bedrijf
  • Techniek achter je website: snelheid, menustructuur, sitemap [on page SEO]
  • Content: tekst en beeld [on page SEO]

 

De Yoast WordPress SEO plugin geeft je ondersteuning op een aantal technische zaken, maar is vooral gericht op de content en contentgerelateerde facetten. De plugin controleert iedere pagina die je creëert op diverse SEO-factoren. Alles wordt gewogen op de zoekterm (Focus Keyword) die je zelf ingeeft.