shanice-tan-love-what-you-do2

#DIGIDAME: SHANICE TAN

SPECIALITEIT: WORDPRESS TRAININGEN | WEBSHOPS IN WOO COMMERCE

 

Communicatie vind ik één van de belangrijkste eigenschappen in design, een boodschap over brengen waar de doelgroep zich in herkent en tegelijkertijd parallel staat aan jou eigen corporate branding. Een goede website is instaat om de identiteit van de organisatie en/of persoon in één oog opslag uit te drukken.

 

Ik heb écht een passie voor Webdesign en Grafisch Design. Na de afronding van de opleiding International Business and Management Studies heb ik er voor gekozen om mijn baan als market researcher op te zeggen en als stagiaire webdesigner aan de slag te gaan en vervolgens als trainee Web Developer. Zo kon ik mijn ambities waarmaken en mijzelf specialiseren en verder ontwikkelen in Grafisch Design en Webdesign. Ook heb ik toen thuis verscheidene cursussen in Grafisch Design, Webdesign en Development gevolgd.

 

TRAINING & WORKSHOPS

Investeer in kennis in plaats van een dure webdesigner! Ik wil graag Vrouwelijke Ondernemers en Ondernemende Vrouwen helpen die een website nodig hebben, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Dames die zelf graag hun eigen website en/of simpele webshop willen maken, aanpassen en bijhouden. Ik geef jou met alle plezier inzicht en vaardigheid in de mogelijkheden van WordPress en Webshops in Woo Commerce.

 

Voor meer informatie zie mijn Portfolio, mijn LinkedIn profiel en eigen website (Get Started Design).