beeld-bij-faq

 

  • Zijn mannen ook welkom bij de #DigiDames?
   Mannen zijn zeker welkom, maar we richten ons in eerste instantie op vrouwen, omdat we daar veel affiniteit mee hebben en we allemaal zelf ook vrouwelijke ondernemers zijn. Misschien dat we nog een mannelijke variant van ons platform oprichten.

 

  • Moet je persé een eigen bedrijf hebben?
   We richten ons voornamelijk op Vrouwelijke Ondernemers, maar mocht je (nog) geen eigen bedrijf hebben, maar wel op zoek zijn naar een no nonsense, betaalbaar trainingsbureau en platform waar je Digitale Tips, Tricks en Tools krijgt die je direct toe kunt passen, ben je van harte welkom.

 

  • Welke trainingen en workshops bieden jullie allemaal aan?
   Op onze Homepage en onze #DigiAcademy vind je de trainingen die we actueel aanbieden.
   Vul je onze enquête in, dan kom je een lijst tegen met trainingen die we ook aan willen bieden. Uiteraard zijn we benieuwd waar de meeste vraag naar is.

 

  • Hoe schrijf ik me in voor een Digi Training?
   Je kunt scrollen naar een training en je via die pagina aanmelden. Mocht je van tevoren vragen hebben, kun je ons ook eerst contacten  via info@digidames.nl.

 

  • Kunnen jullie nog #DigiDames trainers gebruiken?
   We zijn al in gesprek met een aantal trainers, maar we horen graag van trainers die een training kunnen verzorgen die te maken heeft met de Digitale bedrijfsvoering van een ondernemer. Je hebt passie voor je vak, je kunt goed informatie overdragen (zie ook de Blog: ‘I Teach, What is your Superpower?‘) en het liefst ben je ook zelf een eigen Ondernemer.

 

  • In welke steden kunnen we jullie vinden?
   Vooralsnog in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar we willen graag in meerdere (grote) steden aanwezig zijn.

 

  • Welke locaties?
   Op dit moment geven we de trainingen in Den Haag bij Stichting Yasmin en zullen we ook trainingen geven op de Haagse Hogeschool. Via een groot landelijk Vrouwelijk netwerk hebben we een aantal locaties. We zijn nog in onderhandeling met verschillende organisaties voor trainingsruimtes. Mocht je zelf een geschikte ruimte weten, laat het ons weten.

 

  • Verzorgen jullie ook in-House trainingen voor bedrijven?
   Jazeker, je kunt voor groepen vanaf 15 personen een speciale aanbieding krijgen op de training. Kun je zelf een groep van 8-10 personen bij elkaar krijgen, krijg je zelf ook korting. Neem contact op met ons via info@digidames.nl ovv In-House trainingen.