laptop frame
hero image
  • Zijn mannen ook welkom bij de #DigiDames?
   We zijn een inclusieve organisatie, dus iedereen en zeker ook mannen of waar je je mee identificeert, ongeacht afkomt, seksuele voorkeur of religie, is welkom. We richten ons in eerste instantie op vrouwen of mensen die zich hiermee identificeren, omdat we daar veel affiniteit mee hebben en we bijna allemaal (er zijn inmiddels ook een aantal #DigiDudes) zelf ook vrouwelijke ondernemers zijn.

   

  • Wat zijn de kosten van jullie trainingen? 
   Onze trainingen zijn voor particulieren allemaal € 99 per per persoon per training. Let op sommige trainingen bestaan uit 2 delen. Volg je beide onderdelen, betaal je 2 x € 99. Voor In-Company trainingen rekenen we € 150 per persoon per training en rekenen we ook ontwikkelkosten voor trainingen op maat. De ontwikkelkosten kunnen per bedrijf verschillen, maar zijn gemiddeld € 500. We gaan in beide gevallen uit van een groepsgrootte van minimaal 10 en maximaal 15.
   Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

 

  • Hoe schrijf ik me in voor een Digi Training?
   Je kunt scrollen naar een training en je via die pagina aanmelden. Mocht je van tevoren vragen hebben, kun je ons ook eerst contacten  via info@digidames.nl.

 

  • Kunnen jullie nog #DigiDames trainers gebruiken?
   We zijn al in gesprek met een aantal trainers, maar we horen graag van trainers die een training kunnen verzorgen die te maken heeft met de Digitale bedrijfsvoering van een ondernemer. Je hebt passie voor je vak, je kunt goed informatie overdragen (zie ook de Blog: ‘I Teach, What is your Superpower?‘) en het liefst ben je ook zelf een eigen Ondernemer. Neem contact op met de Director Cynthia Telting via de mail (cynthia@digidames.nl) of WhatsApp: 06-24294569.

 

  • In welke steden kunnen we jullie vinden?
   Vooralsnog in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar we willen graag in meerdere (grote) steden aanwezig zijn.

 

 

  • Verzorgen jullie ook in-House trainingen voor bedrijven?
   Jazeker, je kunt voor groepen vanaf 15 personen een speciale aanbieding krijgen op de training. Kun je zelf een groep van 8-10 personen bij elkaar krijgen, krijg je zelf ook korting. Neem contact op met ons via cynthia@digidames.nl ovv In-House trainingen.