FOUNDER

De ondernemende vrouw achter de #DigiDames is Director Cynthia E. Telting.

 

Ik heb op verschillende Hogescholen les gegeven  in o.a. (Bedrijfs- Intern en Corporate) Communicatie, Trendwatching & Concept ontwikkeling, Management & Organisatie. Momenteel geef ik Groepsdynamica, E-Business en Social Media Analytics.

 

Samen met toenmalige VOF compagnon was ik in 2014 mede organisator van het Female Force Festival en omdat we een eigen Webdesign bureau hadden, waren wij, ‘de dames van het Webdesign bureau’, verantwoordelijk voor het Digitale gedeelte.

 

De naam #DigiDames was geboren.

 

We merken dat meerdere vrouwelijke ondernemers tegen het digitale aspect van hun bedrijfsvoering aan lopen en /of daar extra hulp bij kunnen gebruiken.

We hebben als ondernemers zelf, creatief en met een aantal Digitale Apps, Webs & Tricks ons ondernemend leven makkelijker gemaakt.

 

Lesgeven zit in mijn bloed, dus deze kennis willen we graag overdragen aan andere Vrouwelijke Ondernemers én Ondernemende Vrouwen.

 

Ons motto is dan ook:

 

“When you get, give, when you learn, teach”

Dr. Maya Angelou

 

 

“Het beste compliment dat je kunt krijgen is als je cursisten helemaal geïnspireerd midden in de nacht en de volgende dag meteen aan de slag gaan met hetgeen ze geleerd hebben.”

 

Meer weten over mij? Check dan mijn LinkedIn profiel.

Info 10 in gesprek met Cynthia Telting over Digidames

 

Superleuk interview gehad met Renuka Girjasing bij RADIO10 Magic FM die graag een platform geeft aan Vrouwelijke Ondernemers en Ondernemende Vrouwen, aangezien ze zelf ook aardig ondernemend is. Ik heb verteld over het ontstaan van de #DigiDames, wat we van plan zijn (o.a. #DigiDames platform, Engelstalige site en Online gedeelte #DigiAcademy) en tips gegeven aan Surinaamse Vrouwen die willen gaan ondernemen.

 

Beluister hiernaast het interview!

Meld je meteen aan voor een training!