Check hier meteen of je domeinnaam nog vrij is!

Je website laten bouwen door de #DigiDames

Geen tijd om een training bij #DigiAcademy te volgen, maar je hebt wel een website nodig? Dan kun je ook je website laten maken door de #DigiDames! De #DigiDames biedt jouw bedrijf webdesign aan die bij jouw budget past en die ook nog eens professioneel is. De #DigiDames maakt met WordPress een mooie website voor jou.

Wij leveren een professionele website die je makkelijk zelf kunt onderhouden én waarbij je een onbeperkt aantal pagina’s kunt aanmaken. Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een website wil, maar geen zin of tijd heeft om het zelf te bouwen. We geven je onze ©Checklist for Good Professional Websites en op basis van jouw wensen maken we een ontwerp voor je website. Jij kiest uit en wij leveren het op.

Door vervolgens de training WebDesign met WordPress like a Pro 2  te volgen ben jij zelf in staat om je pagina’s (onbeperkt) aan te maken, teksten en foto’s te plaatsen en je eigen blogs bij te houden. Je kunt inloggen op je website waar en wanneer je maar wilt. Heb je geen tijd of zin om je eigen teksten in je website te zetten? Neem dan contact op, want dat kunnen we ook voor je doen met onze Vulservice.

Orlando Popken, Directeur ProCC N.V. : “Beste #DigiDames, iedereen die mijn website ziet is vol lof over hoe het eruit ziet. Ik voel me dan zo trots alsof ik het zelf in elkaar heb gezet.”

>>#DigiDames: we hebben een training aan de 14 jarige dochter van Orlando gegeven zodat ze haar vader kan helpen om tekst en beeld op zijn website aan te passen. Vader Orlando leert nu van haar hoe het moet. #GirlPower!

Websites & Webshops

Onze webshops worden gemaakt in Woocommerce, wereldwijd het meest gebruikte Webshop software dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast kan een Woocommerce webshop eenvoudig worden uitgebreid met extra modules mocht dit nodig zijn.

Responsive

Al onze websites en webshops zijn responsive. Dit houdt in dat de site zich aanpast aan de hand van welk apparaat je gebruikt. Google trekt websites en webshops die responsive zijn voor. Een website die ook geoptimaliseerd is voor mobiel en tablets scoort daarom hoger.

Zelf je website aanpassen

Onze websites zijn standaard voorzien van CMS. Hiermee kun je zelf eenvoudig je website bijhouden. Middels een eenvoudige tool kun je al jouw teksten, foto’s en pagina’s updaten en aanpassen. Er is geen programmeerkennis nodig om deze tool te gebruiken.

#DigiWebsite Portfolio

Het Advocatenloket Rotterdam
ProCC N.V.
Lions Veur Tourrally 2017

Vraag vrijblijvend een webdesign offerte aan!