WebDesign met WordPress like a Pro

 

Investeer in kennis in plaats van een dure webdesigner! Deze training is voor dames die een website nodig hebben, maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Dames die zelf graag hun eigen website willen maken, aanpassen en bijhouden. In deze op zichzelfstaande trainingen WebDesign met WordPress like a Pro PART 1 & PART 2 krijg je niet alleen inzicht en vaardigheid in het gebruik van WordPress, maar heb je in 6 uur jouw basis WordPress website staan.

Meld je HIER aan voor Webdesign met WordPress like a Pro

WORDPRESS TRAINING PART 1 (INSTALLATIE & FUNCTIONALITETEN)

 

Tijdens deze training leer je de volgende basis vaardigheden van WordPress:

 

1.  Installatie van WordPress via hostingprovider

2.  WordPress dashboard, thema’s, plugins en andere functionaliteiten

3.  Installatie van het WordPress thema (via FTP)

4.  WordPress Thema functionaliteiten

 

Om het optimale uit deze training te halen zal je eerst wat huiswerk moeten doen (indien je deze stappen nog niet hebt ondernomen):

 

Domeinnaam registreren via hostingprovider

Hostingpakket aanvragen

 Download een FTP programma (FileZilla)

 Een Envato account aanmaken en het WordPress Thema aanschaffen (+/- €60)

Afbeeldingen & teksten voor je website verzamelen (na aanmelding krijg je een lijst van rechtenvrije afbeeldingen websites)

 

We zullen met een bepaald WordPress thema werken, dus om de training stap voor stap te kunnen volgen is het van belang dat je hetzelfde thema aanschaft. Als je je aanmeldt voor de training zal je deze stappen toegestuurd en uitgelegd krijgen, zodat je dit snel en makkelijk zelf kan regelen.

 

 

Tijdens deze trainingen wil ik je graag vragen je eigen laptop mee te brengen (geen tablet).

 

Na deze training heb je basis kennis WordPress opgedaan en kan je beginnen met het vullen van je website. Mocht je toch nog hulp willen, dan kun je je aanmelden voor PART 2 van de WordPress training en gaan we de pagina’s vullen en afwerken. Hopelijk tot snel!

WORDPRESS TRAINING PART 2 (DESIGN & ONDERHOUD)

 

Deze training is een vervolg van PART 1, maar ook een op zich zelfstaande training voor mensen die al een WordPress website hebben en graag meer willen leren over het onderhouden van hun website. Tijdens deze training leer je de volgende WordPress vaardigheden:

 

1.  Het ontwerpen van jouw website:

1.a content pagina’
1.b portfolio pagina’
1.c blog pagina’s

2.  De laatste puntjes op de i zetten:

2.a Essentiële plugins
2.b zoekmachine-optimalisatie en social media integratie
2.c live-gang

 

Het doel is om aan het einde van deze training een basis website te hebben staan voor je eigen onderneming. Jij zal precies weten hoe je de pagina’s moet aanpassen, bewerken en toevoegen. Hoe je een blog en portfolio pagina aanmaakt, items toevoegt en onderhoud. We zullen je website pagina voor pagina aanmaken en/of aanpassen. Hierbij is het handig als je al wat afbeeldingen & teksten voor je website hebt verzameld.

 

Gedurende deze training gaan we ook je hele website controleren en lopen we door alle pagina’s heen en zetten we de puntjes op de i. We zullen kijken naar de zoekmachine-optimalisatie en social media integratie. Als je tevreden bent zullen we je website openstellen aan de rest van de wereld.

 

Tijdens deze trainingen wil ik je graag vragen je eigen laptop mee te brengen (geen tablet).

 

Na deze ben ook jij een WordPress Webdesign Pro! Hopelijk tot snel!

WebDesign met WordPress like a Pro wordt gegeven door webdesigner #DigiDame Shanice Tan