Interview met #DigiDame van Week 41 Sharon

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Ik ben het Sharon, wat ik doe is eigenlijk best leuk om te delen. Ik maak ondernemersdromen waar door mensen te connecten aan een persoon, die hen kan helpen dit daadwerkelijk te bereiken. Volg je mij? laat ik het even verduidelijken. Jij hebt een idee voor het creëren van een fantastische app, het lost het probleem van zoveel mensen op. Maar om diverse redenen besluit je je idee links te laten liggen. Hetzij omdat je geen tijd hebt, of totaal niet de skills hebt om deze app te ontwikkelen. Ik zorg ervoor dat deze excuses, die we vaak creeeren uit angst, geen geldige reden meer is om ervoor te streven niet je dromen na te streven. Ik connect je met de juiste mensen of middelen of creëer samen met jou je businessidee in 2 weken. Het is mijn missie om mensen te helpen hun businessdromen waar te maken.

 

Tevens en ja dat is totaal iets anders, help ik bedrijven om meer betaalde klanten online te realiseren. 2 absoluut verschillende dingen, maar beide mijn passie.

 

Ik word in ieder geval elke ochtend super blij wakker.

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan?
Mijn eerste baan was bij een telemarketingbureau. Weet niet precies wat we verkochten, maar laat ik het zo zeggen, ik maakte mensen niet echt blij met mijn belletje ☹

 

3. Wat zit er standaard in jouw tas?
Mijn laptop, kan echt niet zonder mijn laptop.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

“Als je doet wat je deed krijg je wat je kreeg.”

 

We klagen vaak over ons leven, maar wij hebben zelf de kracht om dit aan te passen. Vergt wel dat je buiten je routine valt. Wat we als spannend kunnen ervaren. Vaak keren we terug naar onze veilige situatie, omdat we dat kennen we weten hoe we dit moeten handelen.

 

Dit jaar heb ik veel risico’s genomen echt heel veel. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, but I am getting there. Ik heb vele malen ook getwijfeld of het niet beter was om gewoon naar mijn veilige situatie terug te keren. Elke dag ben ik mezelf dankbaar dat ik dat niet heb gedaan.

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
Ik ben naast ondernemer een Digital marketeer. Dus het is belangrijk dat ik goed op de hoogte ben van de digitale nieuwtjes. Al is dat enorm lastig om daar de tijd voor te vinden. Ik luister naar diverse prodcasts, ga naar netwerkevents waar digitale marketeers komen, ben aangesloten bij de growth facebook groep. Waar je veel tips en tricks krijgt om je website bezoek te verhogen, meer exposure te realiseren en je leven gewoon makkelijker te maken.

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
Whatsapp, daar zou ik absoluut echt niet meer zonder kunnen & Linkedin.

 

7. Wat is jouw digitale droom?
Mijn digitale droom. Ik ben bezig om mijn digitale droom te ontwikkelen. Ik zou het fantastisch vinden als er wereldwijd mensen zich aansluiten bij de community (TheGeniusLink) en zo een bijdrage kunnen leveren aan ondernemers dromen

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
Een 9. Naast digital marketing houd ik me bezig met coden. Ik vind dat ik daar wel een 9 voor verdien.

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Give webinars like a pro. Omdat ik in de toekomst diverse webinars wil gaan ontwikkelen. De community draait volledig op content. Niet alleen ikzelf maar ook diverse businesscoaches, socialmediacoaches en startup coaches die een bijdrage willen leveren aan de community, zullen eens een webinar gaan geven. Maar hoe pak ik dit aan, hoe zorgen we dat mensen bij de les blijven en niet eerder weg klikken gedurende de webinar.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
Wat echt een fantastische digitale tip is, die echt aanraad is. De Adjelly tool. Ga je binnenkort starten met een Facebookcampagne maar heb je er weinig kaas van gegeten? Of zijn je lopende Facebookcampagnes nog niet succesvol? Maak dan gebruik van deze tool. Stap voor stap wordt je begeleidt door het proces. Geef aan wat je doelgroep is en het budget dat je wil besteden.

 

11. Waar ben je het meest trots op?
Dat ik heb besloten voor mijn passie te gaan hoe angstig ook. Mijn platform staat er en nu the next step, becoming famous. Ik wil dat iedereen over de gehele wereld Thegeniuslink kent en gaat gebruiken.