Interview met #DigiDame van Week 65 Cheryl Denijn

 

 1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje
  Mijn naam is Cheryl Denijn. Ik ben Lifestyle Coach en Cultureel Verbinder.
  Verbinden met jezelf en met elkaar vanuit creativiteit staat centraal in mijn onderneming ForJou. Als Lifestyle Coach begeleid ik mannen en vrouwen om vanuit hun innerlijke kracht inzicht te creëren in hun dromen, wensen, verlangens en doelen waarbij jouw visionboard als centrale tool dient. Als Cultureel Verbinder is mijn missie om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een ieder door nieuwe samenwerkingen tot stand te brengen, cross-over samenwerkingen te creëren, als nieuwe initiatieven te initiëren.
  Daarnaast heb ik een visueel doelenboekYour Canvas uitgebracht en ben ik columnist bij de Cultuurvlogger.

 

 1. Wat was jouw eerste (bij)baan.
  Mijn eerste bijbaan was in de zomervakantie toen ik 15 jaar oud was in een verzorgingshuis in de keuken. Het was erg wennen, omdat ik al om 07.00 uur moest beginnen. Maar het was wel de basis voor vele bijbaantjes die daarna volgde die mij lieten inzien wat focus betekend en wat het mij heeft gebracht voor de toekomst.

 

 1. Wat zit er (standaard) in jouw tas?

Mobiel, oortjes, pinpas, rijbewijs lipstick, brillenkoker, handcrème en sleutels.

 

 1. Welke quote vind je interessant en waarom?
  “The key to succes is to start before you are ready”- Marie Forleo. Deze quote heeft mij gemotiveerd om niet alles extreem te overdenken, maar te geloven in mijn innerlijke kracht en kwaliteiten en gewoon doen waar mijn hart ligt.

 

 

 1. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
  Instagram; mijn eigen pagina waarin ik een ieder meeneem in mijn inspiratie wereld voor mijn onderneming ForJou. Daarnaast gebruik in Pinterest en Canva regelmatig.

 

 1. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
  Spotify en de Podcast app op mijn Iphone. Spotify is een app die ik dagelijks gebruik. Ik heb verschillende playlists gemaakt gericht op relaxen, achtergrond muziek tijdens het werken, workout muziek en memory lane muziek waarbij ik terug ga in de tijd, vaak de jaren 80.
  Daarnaast gebruik ik Spotify om naar podcasts te luisteren. Dat wissel ik af met de Podcast app op mijn Iphone.
  Youtube is ook een app die ik regelmatig gebruik om inspirerende filmpjes en documentaires te bekijken.

 

 1. Wat is jouw digitale droom?
  Dat ik digitaal alle skills bezit om zowel mijn onderneming niet alleen offline op een hoog niveau kan aanbieden, maar ook online.

 

 1. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
  Ik geef mezelf een 7. Ik merk als ik de tijd er echt voor neem, dat ik digitaal best vaardig ben. Ik doe veel zelf, zoals het bouwen van mijn website, maar handiger in worden is wel mijn doel.

 

 1. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)?
  LinkedIn like a Pro: actiever en doelgericht leren inzetten van LinkedIn.
  Photoshop like a Pro: zelf foto’s kunnen bewerken.

 

      LinkedIn like a Pro #DigiAcademy

 

 1. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
  Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen op digitaal gebied, omdat veel diensten digitaal worden aangeboden. Daarnaast lijkt thuiswerken steeds meer de norm te worden dan een uitzondering. Dan is het fijn dat je digitaal goed onderlegd bent om mee te blijven bewegen in deze ontwikkeling.

 

 1. Waar ben je het meest trots op?
  Ik ben het meest trots op dat ik na jaren nadenken, eind 2019 heb besloten om mijn eigen onderneming ForJou te starten. Zoals de quote van Marie Forleo aangeeft, was het echt “Start before you are ready” en voelde heel vertrouwd. Vanuit deze sprong ben ik doorgegaan met het uitbrengen van mijn visueel doelenboek ‘Your Canvas’. Alles wat sindsdien op mijn pad is gekomen, ben ik trots op.

 

 1. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
  Ik wil graag Roumayne Schepers van Leren van Kunst nomineren, omdat zij op creatieve manier je weet mee te nemen in de (virtuele) wereld van musea; Vertrouwen, Verbinding, Creatieve Mindset.