"Start before you're Ready" #DigiDames Vlog by Houda

#DIGIDAME: HOUDA NOUSSI 

SPECIALITEIT: VLOGGEN | COMMUNICATIE | COACHING

 

Ik maak inmiddels al drie jaar video’s voor mijn eigen YouTubekanaal, film daarnaast al een aantal jaar op bruiloften en heb zelf alle kneepjes van het vak met vallen en opstaan geleerd.

 

Na jaren vooral met schrijven bezig te zijn geweest, kwam ik erachter dat ik teksten en gedichten veel liever voordraag, omdat ik er dan pas écht mijn gevoel in kwijt kan. Ik begon in de eerste instantie met Spoken Word video’s, maar vervolgens was de stap naar ‘alles Vloggen wat mij interesseert’ erg klein en makkelijk genomen. Fashion, Beauty, Lifestyle en Spoken Word Poetry, deze categorieën zijn allemaal terug vinden op mijn YouTube kanaal. Ik vlog het liefst over alles wat mij interesseert en waarvan ik denk dat het leuk, inspirerend en motiverend is voor de kijkers.

 

TRAINING & WORKSHOPS

Ik zal in de training in gaan op de verschillende aspecten van het Vloggen/Filmen. Met bewegend beeld kun je de kijkers vermaken en tegelijkertijd aan je binden, daarom is het belangrijk dat je video’s zowel inhoudelijk als kwalitatief goed en pakkend zijn. In de training leer je waar je op moet letten (middels tips en tricks) om inhoudelijk en qua beeld goede video’s te maken en je video’s ‘to a new level’ te brengen.

 

Voor meer informatie zie mijn YouTubekanaal en LinkedIn profiel.

 

Houda Noussi Msc heeft  Communication and Information Science  gestudeerd, met een specialisatie in Journalistiek.