Enkele reviews van de trainingen van Jennifer

 

  • “Ik heb veel geleerd van de training “Succesvol naar werk ” en heb Jennifer ervaren als een kundige coach die mensen in hun waarde laat maar wel recht door zee is ”
    – MAARTEN HENDRIKS

 

  • “Ik heb Jennifer leren kennen als een zeer gemotiveerde, betrokken en uiterst bekwame werkcoach. Ze wordt door haar klanten gewaardeerd om haar klantgerichtheid en zorgvuldigheid.”
    – HARRIET LOOS – Senior Adviseur Werkgeversdiensten

 

  • “Jennifer is een pittige dame die duidelijk les geeft. Ze daagt je uit om zelf te ontdekken hoe je profiel verbeterd kan worden op LinkedIn om zodoende beter op te vallen bij mogelijke werkgevers en recruiters. Uiteraard helpt ze je hier bij en geeft ze goede tips.”
    – LOLY TENTUWA

 

Meer reviews kun je lezen op haar eigen website.

#DIGIDAME:  JENNIFER HELBERG
SPECIALITEIT: LOOPBAAN | LINKEDIN | SOCIAAL JURIST | TRAINING EXPERT

 

Blijf leren om te groeien!

Dit pas ik toe voor zowel mijzelf als voor mijn cliënten die ik als zelfstandig loopbaanadviseur/trainer coach in het vinden van (ander) werk. Via mijn onderneming Vitaeconsulting coach ik je graag op weg naar je ideale loopbaan!

 

Het coachen van mensen op het gebied van hun loopbaan is mijn passie. Waarom? Omdat ik het iedereen van harte gun om werk te hebben wat past bij hun interesses, kwaliteiten en drijfveren. Ik coach groepen maar ook individueel.

 

Zelf ben ik ook altijd bezig om mijzelf te ontwikkelen en om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Dit doe ik door (gast) lessen te verzorgen op onder andere Hogeschool Inholland en ROC Mondriaan en door studenten te begeleiden in hun afstudeertraject waarbij ik uiteindelijk als extern deskundige de scripties beoordeel. Ook ben ik met diverse projecten op VMBO scholen actief voor de stichting JINC waarbij de nadruk ligt op kinderen die een (mogelijke) afstand hebben tot het krijgen van goed onderwijs.

 

Mijn expertise ligt met name in het begeleiden van ervaren professionals (vanaf 45 jaar) & starters/young professionals. Mijn specialisaties  zijn daarnaast het trainen en begeleiden van 50 plus en multiculturele vrouwen.
Dit doe ik onder andere door mijn kennis van de arbeidsmarkt anno 2018 te combineren met mijn kennis en ervaring over jezelf presenteren & profileren zowel online als offline. Ik geef daarbij regelmatig LinkedIn trainingen.

 

Dit alles doe ik met een flinke dosis humor! Scherp van de tong indien de situatie erom vraagt, maar ook weloverwogen en bedachtzaam.

 

Mijn kracht is dat ik iedereen in zijn waarde laat en bovenal ben ik eerlijk; “What you see, is what you get!”

 

Voor de #DigiAcademy geef ik trainingen op het gebied van Educatie & Loopbaanontwikkeling en adviseer ik voor wat betreft projecten voor mensen met een afstand tot de digitale arbeidsmarkt.

 

Voor meer informatie zie mijn persoonlijke website en LinkedIn profiel.