Sjulaika Bhagola-Jarbandhan van de Gemeente Den Haag over de #DigiDames: 

“Je enthousiasme en gedrevenheid is heel aanstekelijk Cynthia Telting! Het doet mij goed om gezien te hebben dat met jullie aanwezigheid (en prachtig opgezette informatiestand) op de viering van Internatinale Vrouwendag er meer vrouwen in Den Haag kennis hebben mogen maken met wat jullie kunnen betekenen voor ondernemende vrouwen.”

 

 

De Stand ziet er super uit! Verzorgd! Hier gaan ze moeite voor je doen, hier gaan ze iets voor je betekenen.” – Sonja –

We zijn ook door Stichting PEP gevraagd om zitting te nemen in de Kartini Prijs jury.

De Kartini Prijs is een emancipatieprijs die jaarlijks door de Gemeente Den Haag wordt uitgereikt.

EEN DUIMPJE OMHOOG VAN DE BURGEMEESTER!
Tijdens de ronde van de nieuwe Burgemeester Jan van Zanen in de verschillende wijken in Den Haag deed hij ook onze woonwijk #BZHW Bezuidenhout West aan.

We hebben aangegeven wat we van plan zijn voor #BZHW en hij was onder de indruk van onze plannen. Hij gaf aan dat als ik alleen al de helft voor elkaar zou krijgen, dat al heel mooi zou zijn.

Er zijn ook officiele foto’s gemaakt, maar onze spontane selfie vond ik wel het leukst. Ik was net alleen te laat toen hij ook echt een duimpje omhoog deed! Zie ook deze LinkedIn post.

 

 

Tijdens een wijkontbijt in de Deelgemeente Den Haag Bezuidenhout hebben we de Burgemeester van Den Haag Mw. Pauline Krikke ontmoet. Ze was zodanig enthousiast over ons concept dat ze in 2017 de officiële opening van onze #DigiAcademy heeft gedaan!

 

We zijn twee keer op rij gevraagd door de Gemeente Den Haag om deel te nemen aan de viering van het Internationale Vrouwendag Event!

 

We hebben volmondig ja op gezegd en hebben er een feestje van gemaakt. Onze stand was van ver al zichtbaar door alle roze ballonnen, onze 2 banners en zwart/wit geblokte vierkante loper voor onze stand. Het was hilarisch dat een jongetje breakdance moves maakte, want het nodigde kennelijk uit tot dansen.

We hebben daarnaast vele vrouwen advies gegeven over hun Digitale Bedrijfsvoering en gevraagd om ook #DigiDame van de Week (#DDVDW) te worden. Mensen konden bij onze stand ook raden hoeveel flyers er in een pot zaten en een gratis training winnen.

Al met al een geslaagde dag, want we kregen hele mooie complimenten van bezoekers, de organisator én de Gemeente Den Haag!