#DIGIDAME: JULIETTE AMADSOEDJOEK

SPECIALITEIT: BODY & MIND | SOCIAL MEDIA

 

Ik ben een energieke en intuïtieve Personal Development trainer met een positieve kijk op het leven. Mijn drive is om ondernemers tot hun volle potentie te laten groeien. Mijn kracht is dat ik niet oordeel over mensen en situaties waardoor connecties op een dieper level ontstaan en er zo een verschil kan worden gemaakt op zowel zakelijk als persoonlijk gebied.

 

Een andere passie van mij is Pilates. Als lerares leer ik mensen te bewegen vanuit hun core en hun lichaam te gebruiken als dynamisch voertuig bij het behalen van hun dromen.

 

TRAINING & WORKSHOPS
Ik geef trainingen waarin ik je help je meest succesvolle mindset te ontwikkelen. Tijdens de training gaan wij in op jouw huidige mindset en ik leer jou je intuïtie te volgen, waardoor je je authenticiteit behoudt. Door een 22-jarige relatie met een prof voetballer heb ik van dichtbij meegemaakt hoe het is om in the public eye te staan en hoe je moet omgaan met negativiteit.

 

Deze ervaring komt goed van pas tijdens de training “Face your Fear in Public” waarin je leert hoe je jouw angst en kwetsbaarheid kan omzetten in kracht.

 

Voor meer informatie zie mijn persoonlijke website en LinkedIn profiel.