#DIGIDUDE: PATRICK VERBEEK
SPECIALITEIT:  EXCEL, POWERPOINT & WORD

 

Ik ben een gedreven Allround Manager met commercieel DNA, goed ontwikkelde communicatie-skills, oog voor verschillende belangen en heb veel ervaring in facilitaire en dienstverlenende omgeving.

Ik ben een vakman in dienstverlening en hospitality en mijn ervaring met leidinggeven, met een sterk creatieve achtergrond en kritische blik, zet ik  integraal in voor verschillende grote organisaties en projecten.

 

Daarnaast heb ik kennis van en ervaring met het trainen van groepen en individuen gericht op vakgerelateerde ontwikkeling en persoonlijke groei. Ik krijg energie van gedreven mensen om me heen, tastbare resultaten en het aanboren / benutten van netwerken.

 

Voor de #DigiDames ben ik verantwoordelijk voor het aanleveren van cijfers in Excel ten behoeve van begrotingen en dekkingsplannen voor Projectaanvragen en Belastingaangiftes.

 

TRAINING & WORKSHOPS
Als Manager weet ik hoe belangrijk het is om je kengetallen goed te presenteren. In trainingen bij de #Digi Academy ben ik inzetbaar voor met name Excel trainingen ter voorbereiding op bijvoorbeeld jaarverslagen en rapporten. Maar ook voor het opbouwen van Excel bestanden voor elk ander doel draai ik mijn hand niet om. Ik weet beginners snel op weg te helpen en gevordenden uit te dagen onder mijn enthousiaste begeleiding.

 

Voor meer informatie zie mijn  LinkedIn profiel.

 

Officiële opening #DigiAcademy door de Burgemeester van Den Haag, Mw. P. Krikke