Interview met #DigiDame van Week 54 Bellita Carol

 

   1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje
    Ik ben Bellita Carol, zangeres en purpose coach. Ik help met name vrouwen in de zoektocht naar hun ware identiteit en help hen te re-connecten met hun innerlijke stem. Dit doe ik door middel van 1-op-1 coaching, mijn online ochtendroutine genaamd Morning Rituals en de online cursus, 10x Meer Zelfliefde.

 

   1. Wat was jouw eerste (bij)baan?
    Ik werkte op mijn 15e als caissière bij de Blokker in Rotterdam. Hier heb ik niet heel lang gewerkt, gemiddeld 3 maanden.

 

   1. Wat zit er (standaard) in jouw tas?
    Mijn sleutels, telefoon, rijbewijs, pinpas, lipgloss en Nivea.

 

   1. Welke quote vind je interessant en waarom?
    “What if I fall, but what if I fly?” Mensen zijn magische wezens, gevuld met potentie. Pas wanneer we buiten onze comfortzone durven te leven en ontdekken, zullen we groeien. Bedenk je eens, hoe prachtig het is wanneer je je dromen waarmaakt, beginnende met het maken van een stap vooruit. Redactie: deze quote is een regel uit het prachtige lied Lockdown dat Bellita zelf schreef en zingt. Check het hier op youtube: https://youtu.be/Iu4ONvy8jDU
    Een andere quote die voor mij belangrijk is: “You, dear children, are from God and have overcome them, because the one who is in you is greater than the one who is in the world.” Johannes 4:4
    Dit gaat over de kracht van God in ons, dat groter en sterker is dan welke situatie dan ook in de wereld.

 

 

   1. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
    Instagram (dit is mijn profiel). Hier vind je uiteenlopende content en ook ads die leiden naar handige apps om mijn leven en business te organiseren en vorm te geven.

 

   1. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
    Spotify en muziek on demand. Ik kan niet zonder muziek. Met Spotify kan ik in elke mood de fijnste muziek opzoeken. Whatsapp, om in contact te blijven met de belangrijkste mensen in mijn leven. Youtube, op youtube kan je bijna alles vinden en daarom is het zo’n toffe app. Van hair- en make-uptutorials tot muziekvideo’s en documentaires. Allround entertaining!

 

   1. Wat is jouw digitale droom?
    Dat ik alle belangrijke digitale skills bezit om mijn business meer in beeld te krijgen en hiermee inkomen te verschaffen.

 

   1. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
    Tegenwoordig steeds digitaler. Ik geef mezelf een 8. Ik doe best veel zelf, van het gebruiken van geautomatiseerde systemen tot het bewerken van video’s op de laptop. Het is ook best leuk om steeds meer te kunnen.

 

   1. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)?
    De photoshop training. Ik wil al heel lang photoshop leren, zodat ik eenvoudig mijn eigen foto’s kan bewerken. Ik hou ervan om bepaalde skills zelf te hebben en niet altijd afhankelijk te hoeven zijn van anderen.

 

   1. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
    We leven in het digitaal tijdperk, dus het is belangrijk om nieuwe vaardigheden aan te leren, zodat jij jezelf kunt blijven uiten en kan omgaan met de veranderingen.

 

   1. Waar ben je het meest trots op?
    Ik ben het meest trots op mijn aanpassingsvermogen in deze coronatijd. In deze periode heb ik mijn coachingsonderneming gelanceerd en zichtbaarder gemaakt. Ook heb ik een aantal diensten ontwikkeld die erg goed passen bij de tijd waarin we leven. Eén daarvan is Morning Rituals, een begeleide online ochtendroutine waarmee onder andere thuiswerkers, maar ook ondernemers een goede start van de dag kunnen hebben en vanuit kalmte de dag in kunnen gaan.

 

  1. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
   Ogenda Adolphin, een coach die zich inzet voor de kwetsbaren en die taboes doorbreekt omtrent kindermishandeling en seksuele ontwikkeling. Zij verdient een podium.