Interview met #DigiDame van Week 23 Consuelo-Andrea Denz

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Ok …, Ik ben Consuelo-Andrea Denz, 39 jaar en belastingadviseur van beroep en bekleed de functie van COO bij Shyamnarain Associates (www.shyamnarain.com). Nadat ik mijn studie in Tilburg, Nederland heb afgerond, heb ik nog enkele jaren in Nederland gewerkt en ben ik vervolgens naar Suriname teruggekomen om hier mijn carrière voort te zetten. Mijn dagelijkse bezigheden bestaan uit het begeleiden en adviseren van klanten bij diverse belastingvraagstukken. Mijn klanten bestaan uit lokale gevestigde ondernemers, Internationale klanten voornamelijk in de “Oil en Gas” sector, maar ook startende ondernemers die begeleiding nodig hebben bij het opzetten van hun onderneming.

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan?
Mijn eerste bijbaan was op mijn 15 e als serveerster bij een cateringsbedrijf. In Suriname houden we wel van een feestje en hoe groter het feest hoe beter. Daar hoort natuurlijk vaak een complete catering bij inclusief bedieningspersoneel. Het leuke aan dit werk vond ik dat je meestal met een gezellig team aan het werk was, waarbij de uitdaging was om ervoor te zorgen dat de gasten, gastheer en/of gastvrouw aan het eind van de avond tevreden waren over het geleverde werk. Als men tevreden was kregen we vaak een extraatje toegestopt!

 

3. Wat zit er standaard in jouw tas?
Een foto van de inhoud van mijn tas zal ik jullie besparen, want in mijn tas kun je vaak door de bomen het bos niet meer zien, maar standaard zit er toch in Portemonnee, Mobieltje, lipstick in diverse kleuren, handsanitizer en apparaatje voor internet bankieren (bankzaken moet ik anytime kunnen doen).

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

“When you have a Million dollar vision, don’t surround yourself with 1 cent minds”

 

Deze quote geeft precies aan want mijn vader me altijd geleerd heeft. Wat je streven ook mag zijn, op welk gebied dan ook, zorg er altijd voor dat je je omringt met mensen die je hierin kunnen ondersteunen en begeleiden.

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
Pinterest en Linkedln,

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
Google, whatsapp, pinterest, hayday 🙂

 

7. Wat is jouw digitale droom?
Een presentatie maken met “Prezi” presentation software.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
Een magere 6, bij de simpelste handeling loopt mijn laptop reeds vast, aangezien ik vaak de enige op kantoor ben die hiervan last ondervind, zou het best kunnen dat het aan mij ligt. 🙂

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
LinkedIn Like a Pro, ik zou graag meer uit mijn Linkedln netwerk willen halen.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
Focus on your strenghts, doe waarin je goed bent en zorg ervoor dat je daar beter in wordt.

 

12. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
Michelle Wolff, een jonge ondernemer, die sinds enige tijd met haar bedrijf Mysterious Delights, zich specialiseert in diverse soorten taarten en desserts.