Interview met #DigiDame van Week 4 Daniële Looije

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Ik ben Daniëlle Looije en heb dit jaar 9 jaar mijn bedrijf in visuele communicatie. Ik geloof dat als je naar buiten uitstraalt wat je van binnen bent, je daarmee de klanten aantrekt die bij je passen.

 

www.bureau-daan.nl
https://www.facebook.com/BureauDaan/

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan.

Ik ben eigenlijk al heel vroeg begonnen met werken. Lekker zelfstandig zijn en geld verdienen. Van kranten lopen, oppassen tot werken in de kassen, uiteindelijk beland in de snackbar en daarna voor mezelf begonnen, toen was ik 19 jaar oud.

 

3. Wat zit er (standaard) in jouw tas?

Niet meer dan noodzakelijk 😉 telefoon, sleutels en geld.  Tegenwoordig heb ik zelfs een portemonnee waar ik mijn telefoon in kan doen en mijn sleutels aan kan klikken.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

 

“Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen.”

 

Omdat ik geloof dat je met je eigen identiteit mensen aanspreekt die bij je passen en die je leven leuker maken, je iets kunnen leren en je laten groeien.

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
Illustrator Draw, Evernote, Facebook, Internetbankieren

 

7. Wat is jouw digitale droom?

Mijn droom is om een product te ontwerpen/te ontwerpen die zo gaaf is dat iedereen het daarover heeft en wat voor iedereen toegankelijk is om te kopen (bv in de supermarkt), daar hoort natuurlijk ook een mooie bijzondere website bij.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?

Veel van mijn werk gaat via mijn PC. Als je me zou vragen hoe zou ik het willen zou ik het een 6 geven J ik vind dat het ‘echte leven’ soms aan me voorbij gaat

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Ik ben op een punt beland dat ik de dingen doe waar ik goed in ben en de rest uitbesteed ;). Als ik écht zou moeten kiezen zou ik voor Vloggen gaan, omdat dit iets is wat me nu bezig houd.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
Vergeet het échte leven niet. Ik werk heel erg op mijn intuïtie en daarvoor moet ik klanten toch echt live gezien en gesproken hebben om verbinding te kunnen maken.

 

11. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
Gabriella van der Linden, ze schrijft sinds kort mijn blogs en dat doet ze zo goed dat ik haar graag een podium gun.