Interview met #DigiDame van Week 56 Evita Sanches

 

 1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje
  Ik ben Evita Sanches, eigenaar van MPOWR (lees: empower) en initiatiefnemer van Passionistas. MPOWR is een consultancy bedrijf dat marketingstrategieën, content creatie en educatie aanbiedt.

 

Passionistas is een platform voor passievolle creatievelingen die hun eigen producten maken. Normaliter organiseren wij evenementen, maar door COVID-19 is het sinds vorig jaar niet mogelijk om evenementen te organiseren.

Ik heb ook een zoontje van 1,5 jaar oud dus ik ben altijd wel bezig hahahaha.

 

 1. Wat was jouw eerste (bij)baan?
  Mijn eerste bijbaan was verkoopster/kassière in een zaak die smoothies en gezonde broodjes verkocht.

 

 1. Wat zit er (standaard) in jouw tas?
  Ik heb altijd visitekaartjes, lippenbalsem, hand sanitizer, tissues, kauwgum, portemonnee, oordopjes en sleutels in mijn tas.

 

 

 

 1. Welke quote vind je interessant en waarom?
  De quote “Empowered people, empower others” vind ik heel mooi en pas ik zelf toe in mijn werk en persoonlijk leven. Ik geloof in samenwerken en samen groeien.
  Verder hou ik ook van de quote: “Know your worth. Then add tax!”.
  De waarde die je aan jezelf geeft is zo bepalend op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties en ook in jouw carrière. Als je beperkende gedachtes hebt en twijfelt aan jouw waarde, dan zal je meestal moeite hebben met het onderhandelen voor een hogere functie of salaris. Als ondernemer biedt je door deze limiting beliefs ook jouw producten en diensten aan tegen een te lage prijs.

 

 1. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
  Mijn dag start en/of eindig ik met positieve affirmaties die ik beluister op YouTube. YouTube is ook mijn ultieme kanaal voor yoga of wanneer ik wil sporten.Verder haal mijn inspiratie uit blogs van Hootsuite, Adformatie, Dutchcowboys en Frankwatching. Ook volg ik Gary Vaynerchuck en LinkedIn Marketing Solutions.

 

 1. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
  WhatsApp, Business Suite, LinkedIn, Gmail, Outlook, Zoom en Google Drive. Dit zijn de meest gebruikte apps die ik nodig heb voor mijn bedrijf. En verder kan ik niet leven zonder Spotify en YouTube!

 

 1. Wat is jouw digitale droom?
  Mijn digitale droom is het succesvol creëren en verkopen van producten/diensten om passief inkomen te genereren.

 

 1. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
  Ik denk dat ik mezelf wel een 8 mag geven, ik weet niet alles maar ik houd me wel up to date.

 

 1. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)?
  SEO bloggen like a pro en Photoshop training. Ik wil leren om Google-friendly teksten te schrijven en ook om mijn eigen social media templates te maken.

 

         

 

 

 1. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
  Siri en Google Assistant zijn echt handig om als digitale assistent te gebruiken. Het moment dat ik bang ben om iets te vergeten, spreek ik het in zodat zij mij kunnen helpen herinneren. Dat maakt mijn hoofd beetje bij beetje leger.

 

 1. Waar ben je het meest trots op?
  Ik ben trots op het lef dat ik bezit en dat ik dichtbij mezelf blijf. Mijn intuïtie is mijn kompas en ik ga de uitdaging aan, al vind ik iets spannend of eng in het begin. Soms word ik onzeker en dan zeg ik: nee Evita, gewoon doen! Deze instelling heeft mij veel moois opgeleverd zoals werken in Madrid en Marokko als vrijwilliger, gratis deelnemen aan Advertising Week in New York en mijn eigen bedrijf starten etc.

 

 1. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
  Tessa Ansano is een confidence coach en coach in video marketing. Het is super tof dat Tessa anderen helpt om hun angsten te overwinnen zodat ze zelfverzekerd voor de camera kunnen staan om hun verhaal te delen.