Interview met #DigiDame van Week 60 Judritza Jasinta

 

 1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje
  Ik ben Judritza Jasinta en ik ben getrouwd met Maarten en moeder van een puberzoon en dreumesdochter. Ik ben 38 jaar, nog wel hahaha.

Ik ben oprichter en directeur van Koersvast Zorg, een specialistische jeugdhulpinstelling voor kinderen die vastlopen binnen het gezin of op school. Samen met mijn team zorg ik ervoor dat kinderen zich weer fijn voelen en dat ouders hun rol weer kunnen oppakken.

Binnen mijn bedrijf JAY ben ik actief als psycholoog en businesscoach. Ik help ondernemers hun dromen te verwezenlijken met doelgerichte en pragmatische stappen. Door mijn achtergrond als psycholoog en mijn ervaring en kennis van ondernemen kan ik echt de diepte in.

 

 1. Wat was jouw eerste (bij)baan?
  Oeh ik moet even denken. Ik heb veel bijbaantjes gehad. Volgens mij was mijn eerste bijbaan bij Bastion Hotel als kamermeisje. Dat heb ik best lang gedaan, het verdiende lekker!

 

 1. Wat zit er (standaard) in jouw tas?
  Mijn telefoon! Haha, dat is echt alles voor mij. Zowel privé als zakelijk. Ik wil bereikbaar zijn voor mijn gezin en familie, maar verder doe ik zakelijk ook echt heel veel op mijn telefoon. Van e-mailen, tot LinkedIn en ja internetbankieren, allemaal belangrijke zaken toch?

 

 1. Welke quote vind je interessant en waarom?
  “Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt”. Dat betekent niet letterlijk dat ik altijd haast heb, maar ik vind het belangrijk om in beweging te zijn, dingen te doen, dingen te creëren, op alle vlakken zodat wanneer het een keer niet kan je al van alles hebt gedaan. Ja ik weet, ik ben niet vaak in rust. Maar door mijn motto loopt heel veel op rolletjes in mijn leven. Ik leef mijn droom en dat komt echt daar door.

 

 1. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
  Er wordt mij van alles ingefluisterd door een ECHTE #DigiDame Gaby Schell. Zij neemt mij online heel veel werk uit handen en dat doet ze fantastisch, ze kent alle ins and outs.

 

 1. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
  Weet je wat echt onmisbaar is: Lastpass of een andere wachtwoordmanager. Ik kan niet meer zonder, het neemt zoveel werk uit handen!

 

 1. Wat is jouw digitale droom?
  Dat mijn man digitaler wordt hahaha. Hij haat alles wat met sociale media te maken heeft. Eigenlijk ben ik best jaloers op hem, hij heeft gewoon echt meer rust daardoor. Als hij ooit echt digitaal actief wordt, eet ik mijn schoen op, deal!

 

 

 1. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
  Ik denk zeker een 8.

 

 1. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)?
  Misschien een training hoe we onze tijd nuttig digitaal kunnen besteden? Wat zijn handige foefjes daarin.

 

 1. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
  Ik ben en blijf een psycholoog dus probeer na een voor jezelf bepaalde tijd niet meer op schermen te kijken. Je slaapkwaliteit gaat daar echt op achteruit.

 

 1. Waar ben je het meest trots op?
  Ik ben trots dat ik iets opgebouwd heb waarbij iedereen ook gelukkig is. Ik zorg ervoor dat mijn gezin gelukkig is, mijn cliënten, maar ook mijn medewerkers. Dit is voor mij erg belangrijk! En ja ook ik ben erg gelukkig.

 

 1. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
  Ik nomineer Gaby Schell dé one and only #DigiDame die ik ken!