Interview met #DigiDame van Week 31 Mariette Trustfull

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Mijn naam is Mariette Trustfull. Ik ben sinds 4 jaar Integrale yoga docente en ik heb mijn eigen bedrijf opgezet genaamd ABSOLUTE BLISS YOGA. Inmiddels geef ik 3 avonden in de week yogalessen aan beginners, gevorderden, en senioren. Dit doe ik met heel veel plezier op 2 verschillende locaties in Rotterdam. Tussendoor doe ik ook workshops en clinics op locatie. Denk dan aan bedrijsyoga, yoga op speciaal georganiseerde vrouwendagen of voor mensen die begeleid worden in een traject naar werk.

 

Mijn echtgenoot is ook zelfstandig ondernemer. Naast de yogalessen werk ik ook een aantal uren per week voor mijn man in de planning en organisatie van zijn bedrijf. Dit is voor mij met name zeer goed te combineren met de kinderen. Tijdens elke yogales die ik geef bedenk ik mij hoe gelukkig ik ben met mijn keuze om yogalessen te gaan geven. Ik geniet voor het eerst echt van mijn werk. Het is voor mij dan ook vreemd om dit als werk te zien. Maar dat is het natuurlijk wel, doordat ik ook de administratie doe en een echt eenmansbedrijf ben is het niet altijd zo romantisch om yogadocente te zijn hoor. Soms loop je ook tegen zakelijk minder leuke dingen aan die er ook gewoon bij horen, maar op de mat in de les ben ik echt de meest gelukkigste vrouw op aarde ! Ik ontwikkel als mens en als docente tijdens de lessen, ik vertrek altijd in een staat van gelukzaligheid en ik geef niet alleen maar les, ik leer ook van elke les. Het is zo mooi en dankbaar werk, echt “an ABSOLUTE BLISSFUL job”.

 

Social Media:

ABSOLUTE BLISS YOGA

Facebook ABSOLUTE BLISS YOGA

Instagram ABSOLUTE BLISS YOGA

LinkedIn ABSOLUTE BLISS YOGA

Twitter ABSOLUTE BLISS YOGA

PinterestABSOLUTE BLISS YOGA

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan?
Mijn eerste baan was in een supermarkt in Rotterdam Alexander. Het was een hele leuke supermarkt, Super Martijn. Als zestienjarige stopte ik na de mavo en kon daar dan aan de slag. Het bleek een heel goede en leerzame ervaring voor mij als jonge dame. Ik had het geluk om in een warme en hechte groep terecht te komen en voelde mij er al heel snel thuis. Toen ik 19 jaar was werd ik bewust moeder, en ik besloot om de eerste jaren zelf voor ons kind te gaan zorgen. Mijn toenmalige baas is thuis gekomen op baby bezoek samen met zijn eigen kinderen en had een enorm bedrag bij zich dat hij aan mij gaf met de mededeling dat dit van hem en zijn gezin was. De collega’s hadden zelf nog gezamenlijk een verrassing voor mij. Dit heeft echt een grote indruk op mij achter gelaten, zo betrokken, begaan en oprecht waren zij allemaal met mijn zwangerschap en de geboorte van mijn dochter. Ik kreeg dan ook de allermooiste aanbevelingsbrief mee die ik tot de dag van vandaag heel netjes heb bewaard.

 

3. Wat zit er standaard in jouw tas?
In mijn tas zit standaard natuurlijk mijn telefoon, sinds kort de iphone7. Een super handig apparaat dat met recht de naam smartphone draagt. Daarnaast heb ik lipgloss, mijn visitekaartjes, portemonnee, sleutels, een pen en ook altijd zakdoekjes bij me.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

”Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”

 

Ik houd zelf heel erg van lachen en doe dat dan ook dagelijks en smakelijk ;-). Als je een met aandacht naar het lichaam kijkt wat er allemaal gebeurd als je lacht, als is het een glimlach. Pure magie.. Lachen is gezond, helend en het is je dagelijkse dosis gezonde voeding voor de ziel. Ik heb heel veel donkere dagen gehad, maar ik heb nooit in geen van al die dagen het lachen verleerd.

 

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
Ik ben een echte Pinner! Pinterest is een tijdje een echte verslaving geweest. Ik heb momenteel 49K volgers dus dan weet je het wel ;-). Het is inmiddels een stuk minder vaak dat ik er te vinden ben, maar het werkt nog steeds heel goed als ik op zoek ben naar inspiratie en prikkels! Instagram is nu ook voor mij wel een grote inspiratie online. Mooie foto’s en quotes vind ik erg leuk om doorheen te scrollen hoor. Verder ben ik eerlijk gezegd niet heel erg veel online te vinden.

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
ING bankieren app is toch wel echt een van de meest handige apps op mijn telefoon. Whats app vind ik heel handig voor zakelijk zowel als privé. En Quick pro is een heel handige en leuke app om korte filmpjes mee te maken. Tikkie is een app die ik gebruik voor mijn zakelijke bankrekening. Je kunt ermee een ideal betalingsverzoek versturen per whatsapp.

 

7. Wat is jouw digitale droom? Ik zou wel heel graag een eigen app willen hebben, maar weet nog niet wat voor een app er zijn er al zoveel.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
Ik verdien zeker wel een 9 plus! Ik doe bij ons thuis alles wat digitaal is. De websites voor mij en mijn man heb ik opgezet (inmiddels heb ik wel een website laten maken hoor), alle email instellingen en het email verkeer doe ik. Mijn man is daar totaal niet handig in, die komkt met alle vragen bij mij terecht.

 

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Vloggen Like a Pro, WebDesign met WordPress like a Pro en Photoshop like a Pro.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
De digitale wereld is zo echt als het maar zijn kan. Wees dus altijd vriendelijk en beleefd en behandel hoe je zelf behandeld wilt worden. Ook online!

 

11. Waar ben je het meest trots op?
Op mijzelf, ik kijk naar mezelf en zie een vrouw waar ik echt heel trots op ben. Een aantal jaren terug zou ik nooit hebben gedacht ook maar een fractie te zullen zijn van wie ik vandaag de dag ben. Een gelukkig mens, iemand die weet wie ze is en met heel veel liefde en vrede in mijn hart en ziel. I am Home.

 

12. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
Mijn vriendin Maria slager. Zij is een aantal maanden nu als zzp-er aan de slag als Lash stylist en ze geniet er heel erg van om eigen baas te zijn.