Interview met #DigiDame van Week 45 Miranda de Groot

 

  1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje Mijn naam is Miranda de Groot en met mijn bedrijf Energique & zo help ik vrouwen een eigen systeem te creëren zodat ze met meer ontspanning en energie kunnen werken en leven. Wanneer je veel stress ervaart kun je alles doen wat men voorschrijft, maar naar mijn idee is het beter om datgene te zoeken dat goed bij jou past zodat het ook makkelijk is in te passen in je dagelijkse leven. Ik inspireer vrouwen om anders om te gaan met stress en slimmer te werken waardoor tijd overblijft voor die zaken die jij echt belangrijk vindt. Dit doe ik door het aanbieden van onlinetrainingen en 1 op 1 coaching.
    Voor meer informatie kun je kijken op: www.energiqueenzo.nl, hier is ook mijn Energique magazine te downloaden vol met allerlei tips. Daarnaast nodig ik je van harte uit om met me te linken op linkedin: https://www.linkedin.com/in/miranda-de-groot/

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan. Kassière bij de Aldi. Ik weet nog dat ik daar alle codes van de producten uit mijn hoofd moest weten. Uiteindelijk droomde ik zelfs dat ik aan het werk was en geen code meer wist te herinneren, brr.

 

3. Wat zit er (standaard) in jouw tas? In mijn tas vind je mijn portemonnee, sleutels, labello, deo, zakdoeken, veel pennen, notitieboekje voor als er ideeën opkomen en uiteraard visitekaartjes. Je weet maar nooit wie je tegenkomt.  

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom? life is what happens to you while you’re busy making other plans (John Lennon) We hebben vaak de mooiste dromen maar lijken altijd weer te worden opgeslokt door de waan van de dag. Zo zonde!

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan? Ik ben een enorme lezer en lees eigenlijk alles wat los en vast zit; boeken, tijdschriften, artikelen. Daarnaast luister ik ook podcoast en kijk inspirerende video’s. Maar soms kan ik ook een gesprek opvangen wat me op ideeën brengt. En daarnaast zijn er natuurlijk mijn eigen ervaringen en die van mijn klant. 

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar? Linkedin, Facebook, Rabobank, what’s app, gmail, youtube, parkmobile (geen gedoe meer met geld, ben een echte pinner)

 

7. Wat is jouw digitale droom? Mijn droom is om zoveel mogelijk mensen te mogen helpen bij het terugdringen van hun stress waardoor ze weer ontspannen in het leven staan en zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Het leven is te kort om je steeds druk te maken, geniet!

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je? Ik geef mezelf een 7, weet al best veel maar kan ook nog heel veel bijleren.

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)? Webdesign met WordPress like a pro. Het gebeurt me nog te vaak dat ik iets wil veranderen op mijn site en het me niet goed lukt, superfrustrerend en neemt veel te veel tijd in beslag.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community? Probeer je altijd te focussen op je uiteindelijke doel. Het gebeurt regelmatig dat je tegen je eigen onzekerheden aanloopt en het zou jammer zijn als dit ervoor zorgt dat je niet doorpakt.

 

11. Waar ben je het meest trots op? Ik ben het meest trots op mijn gezin: mijn lieve man en prachtige dochter. Daarnaast ben ik erg trots op mezelf dat ik vaak dingen aanga ondanks dat ik ze rete spannend vind. Dit heeft me al heel veel mooie ervaringen opgeleverd.

 

12. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom? Debbie Schouten van Buro Factor D. Zij coacht op geheel eigen wijze mensen bij hun loopbaan vraagstuk.