Interview met #DigiDame van Week 16 Noury Timmermans

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Mijn naam is Noury Timmermans. Ik ben professioneel allround danseres. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd in Rotterdam en ik werk nu via mijn eigen bedrijf als freelancer. Hiernaast doe ik ook modellenwerk. Ik ben ontzettend blij met mijn beroep! Elke dag is weer een verrassing. Ik ontmoet artiesten, mag de wereld over reizen, zie de vetste locaties, draag de mooiste kleding, leer veel leuke mensen kennen en verdien geld met wat ik het allerliefste doe! Ik ben ontzettend blij dat ik voor mijn droom ben gegaan. Ondanks dat het heel zwaar is, is dit toch wel echt mijn droombaan!

 

Mijn social media:

 

>> Instagram: @nourytimmermans
>> Facebook: Noury Timmermans

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan?

Mijn allereerste baantje was in een sieraden-winkel. Ik ontwierp sieraden voor klanten. Ik vond het heerlijk om creatief bezig te zijn. Het gaf me altijd een heel vredig gevoel. Ik hoefde nergens aan te denken en alleen maar met mijn creativiteit bezig te zijn. Dat is overigens ook iets wat ik het liefste doe.

 

3. Wat zit er (standaard) in jouw tas?

Mijn pasjes, bos sleutels, blistex voor mijn droge lippen, flesje water om altijd gehydrateerd te blijven, deo & parfum (ik vind het heel belangrijk om altijd lekker te ruiken!), de pil, koptelefoon voor het reizen, kauwgum, mobiel + oplader en iets te eten, want ik heb àltijd honger.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

“I just wanna go on more adventures. Be around good energy. Connect with people. Learn new things. Grow.”

 

Dit is mijn levensmotto momenteel. Ik merk dat dit mij erg gelukkig maakt. Positiviteit is voor mij erg belangrijk. Ons leven is al zwaar genoeg, dus laten we er het mooiste van maken.

 

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?

Van Social media. Ik kijk heel veel dans video’s, lees veel quotes over o.a. positiviteit, mindset en het leven. Ook hou ik ervan om make up tutorials te kijken op YouTube. Ik vind het leuk om van creativiteit van andere te leren. Ook volg ik bepaalde modellen, artiesten of collega’s die mij inspireren.

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?

Whatsapp is super belangrijk voor mij. Ik krijg 80% van mijn opdrachten via whatsapp binnen, dus zorg er altijd voor dat ik bereikbaar ben. Ook wil ik mijn lieve vriendinnetjes vaak spreken, dus dit is dé manier om elkaar nog op de hoogte te houden van alles wat we meemaken.

 

Instagram: Ik moet opdrachtgevers/collega’s op de hoogte houden van wat ik doe, om in trek te blijven. Vaak werk ik veel en post ik niks, dan merk ik dat men denkt dat ik niks doe, waardoor ik minder word gevraagd. Dit wil ik voorkomen dus probeer mijn profiel zo veel mogelijk up-to-date te houden.

 

Spotify: Ik ben verslaafd aan muziek. Ik luister eigenlijk de hele dag door wel muziek. Ik luister wat bij mijn mood past op dat moment. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn en te genieten van wat ik hoor. Ik voel muziek ook echt door mijn hele lichaam en kan meestal niet stil zitten.

 

7. Wat is jouw digitale droom?

Een hele mooie eigen website! 😊

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?

Ik denk dat ik wel aardig digitaal ben! Moet ook wel in deze moderne wereld.

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Voor het werk wat ik momenteel doe heb je niet veel digitale vaardigheden nodig, behalve mijn social media up-to-date houden. Door foto’s en filmpjes te posten, maak ik meer kans op werk.

 

Als ik in de toekomst voor een training zou moeten kiezen, zal het WebDesign met WordPress like a Pro (Part 2) zijn, omdat ik graag wil weten hoe ik straks mijn eigen website up-to-date kan houden.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?

Geen tips, wel tops: Ga zo door!!!😊

 

11. Waar ben je het meest trots op?

Op mijzelf. Ik kan voor het eerst zeggen dat ik heel erg trots ben op mijzelf. Ik vind het mooi en interessant om te zien hoe je je eigen leven in de hand hebt, hoe je ontwikkeld en hoe je leert. Ik denk dat het heel belangrijk is om jezelf een schouderklopje te geven af en toe. Ik ben blij met mijzelf en ben van mijzelf gaan houden. Iets wat ik alle mensen aanraad!

 

 

12. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?

Ik zou heel graag ons beste vriendinnetje Shoroq Douari willen nomineren, omdat zij gewoon de beste is! Ik bewonder haar in alle opzichten. Ze is een echte powervrouw en verdient het om in de schijnwerpers te staan!