Interview met #DigiDame van Week 24 Patricia-Badoux

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Hallo ik ben Patricia Badoux, ik ben de eigenaar van Kapsalon Headrunner in Delft. Een salon die al 20 jaar succesvol bestaat. Ik ben voor mezelf begonnen op het moment dat ik het niet meer aan kon om 2 kinderen op te voeden en full time te werken en aangezien ik ze niet mee kon nemen naar m’n werk, besloot ik onder het advies van mijn toenmalige baas om een kapsalon in huis te beginnen. Dit is in van loop van tijd zo gegroeid dat we flink moesten uitbouwen tot een grotere ruimte aan huis.

 

Ondanks dat veel mensen toen de tijd zeiden dat het niet verstandig was om een eigen zaak te beginnen vanwege toen nog kleine kinderen, is het de beste keuze geweest in mijn carrière. Ik was thuis voor de kinderen als ze uit school kwamen en ik deed wat ik het liefste doe, kapster zijn. Ik werk nu gemiddeld 12 uur per dag, maar doe dit dan ook met heel veel liefde en plezier. Mijn dochter die nu 25 jaar is, werkt ook al jaren bij mij en gaat nu ook in mijn voetsporen treden door een eigen bedrijf te starten in Hellevoetsluis.

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan?
Mijn eerste bijbaan was werken in een discotheek achter de bar.

 

 

3. Wat zit er standaard in jouw tas?
Visitekaartjes, geld, sleutels, boodschappen tas, pasjes en een lippenstift.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

“Here and now!

 

Leef in het nu, geniet van elke dag en maak er een feestje van.

 

 

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
Niet. Haha dat klinkt heel raar maar ik ben echt nog van de oude stempel. Ik ga liever naar beurzen en houd gesprekken met de vertegenwoordiger van mijn producten om achter de nieuwste snufjes te komen. En ik heb mijn dochter altijd nog die me het een en ander laat zien.

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
Endomondo. Ik loop heel erg veel hard. Ik maak veel werk uren en door sport kan ik even alles los laten en bij mij is dat toch wel hardlopen en Zumba. Dus vind het super fijn dat de app voor me bijhoud hoeveel km ik heb gelopen.

 

7. Wat is jouw digitale droom?
Dat was een mooie website,  maar dankzij Get Started Design is die waar geworden: www.headrunner.nl.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
1 ik kan vakanties boeken en dat is het haha.

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?
Eigenlijk kan ik van elke training van de#DigiAcademy wat leren, maar op dit moment heb ik het niet noodzakelijk nodig.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
Dat je zelf een goed lopend bedrijf kan runnen zonder digitaal te zijn, goede contacten onderhouden met je klanten zo doe ik het!

 

11. Waar ben je het meest trots op?
Op het feit dat ik me droom achterna ben gegaan en ik niet naar andere heb geluisterd en ze er ondertussen heel anders tegen aan kijken.

 

Natuurlijk ben ik ook trots op mijn mooie gezin!!

 

DDVDW Patricia Badoux

 

12. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
Carolien omdat ze niet alleen mijn goede vriendin is maar ook omdat ze super creatief is en nergens haar handen voor om draait.