Interview met #DigiDame van Week 59 Patricia Winklaar

 

 1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje
  Ik ben Patricia Winklaar, een Surinaams-Arubaanse vrouw geboren in Nederland. Al meer dan 30 jaar geniet ik van mijn passie dans, waarvan 20 jaar als professioneel ondernemer zowel nationaal en internationaal. Tijdens mijn ondernemerschap als choreograaf en artiest ontwikkelde ik mezelf verder tot gecertificeerd coach en trainer. De afgelopen 10 jaar zet ik zowel mijn persoonlijke als professionele ervaring in  om anderen op weg te helpen. Hieruit zijn ook  de  trainingen op het gebied van SelfLove, Mental Health en Confidence  uit ontstaan.

 

Nadat ik mijn burn-out had ontdekt, overwon ik een depressie, schaamte, angst en onzekerheden. Ik heb taboes moeten door breken om mijn passie voor dans en ondernemerschap voort te zetten.Mijn redding is  onder andere mijn zelf ontwikkelde methodiek, Fre-Fu (Freedom For Uniqueness) waarbij ik de tools Movement, Mindset en Motivation inzet voor mijn bedrijf Fre-Fu ,Training & Coaching. Life is the catwalk the world is your stage Shine!Feel Free to Be The Unique Individual that you are.

Fre-Fu, Be Free Be You!

 

Verder ben ik te vinden op Instagram, facebook en LinkedIn.

 

 

 

 1. Wat was jouw eerste (bij)baan?
  Mijn eerste baantje was bollen pellen in de zomervakantie.

 

 1. Wat zit er (standaard) in jouw tas?
  In mijn tas zit standaard lippenbalsem.

 

 1. Welke quote vind je interessant en waarom?
  “If you Get, Give. If you Learn, Teach” van Dr Maya Angelou. Deze qoute komt overeen met mijn eigen purpose in het leven.

 

 1. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
  Mijn digitale inspiratie haal ik uit de mensen om mij heen. Zij verwijzen mij door aan de hand van hun ervaringen.

 

 1. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
  De apps spotify en googlemaps zijn voor mij onmisbaar.

 

 1. Wat is jouw digitale droom?
  Mijn digitale droom is een app waarbij je doormiddel van inspreken de juiste foto, tekst en hashtags worden geplaats op het gewenste social media kanaal.

 

 1. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
  Ik geef mezelf een 7. Ik bereik meer offline, maar als ik mijn bedrijfsvoering digitaal beter in kan zetten, denk ik dat dit ook een positief impact kan hebben op mijn dienstverlening.

 

 1. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)?
  De LinkedIN training zou ik wel willen volgen (LinkedIn like a pro). Ik gebruik LinkedIn nu niet veel. Met meer kennis wil ik het in de toekomst wel meer gaan gebruiken.

 

LinkedIn like a Pro #DigiAcademy

 

  1. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
   Don’t get lost in Digi-World en vergeet geen Digi-Break in te lassen 😉 Het is mooi om elkaar digitaal te vinden, te leren en  elkaar te inspireren. Een mooi vervolg  is om “face to face” in gesprek te gaan ,samen te groeien en real-life connected te blijven.

 

  1. Waar ben je het meest trots op?
   Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en nu van mijn werk mijn purpose.

 

  1. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
   Ik zou graag  Jana  Spierings willen nomineren als #DigiDame van de week. Ze inspireert mij in hoe zij in het leven staat, hoe zij omgaat met obstakels  en  hoe zij haar bedrijfsvoering aanpakt.