Interview met #DigiDame van Week 52 Priscilla Touwslager

 

 1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje
  Ik ben Priscilla Touwslager. Na tientallen jaren gewerkt te hebben in managementondersteunende functies binnen het publieke en sociaal domein, ben ik in 2017 met mijn eigen business Virtual Secretary 4 You gestart. Als Interim Assistant en Virtual Assistant ondersteun en ontzorg ik bestuurders, projectleiders en toezichthouders bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Ook organiseer ik alles rondom (virtuele) vergaderingen en notuleer ik deze.

 

 1. Wat was jouw eerste (bij)baan?
  Het eerste baantje dat ik had was in de detailhandel (Bijouterie) als verkoopmedewerkster.

 

 1. Wat zit er (standaard) in jouw tas?
  Mijn smartphone, een lipstickje, visitekaartjes van Virtual Secretary 4 You, kauwgom en een extra tasje voor onverwachte aankopen.

 

 1. Welke quote vind je interessant en waarom?
  “Wie durft te verdwalen vindt nieuwe wegen”. Deze quote spreekt mij erg aan omdat ik daarin mijzelf herken. Ik heb tot nu toe alles bereikt wat ik wilde bereiken. Dit komt mede doordat ik keuzes durfde te maken en risico`s durfde te nemen.

 

 1. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?
  Ik haal veel inspiratie uit de Social Media kanalen zoals LinkedIn (dit is mijn profiel) en volg digitale vakbladen zoals o.a. Managementsupport en Secretary.nl. Daarnaast ben ik lid van groepen waar ik de opleiding voor VA heb gevolgd en de trainingen van Future for Assistants.

 

 1. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?
  Keepass, Canva, OneNote, SharePoint, Outlook en Teams.

 

 1. Wat is jouw digitale droom?
  Om uit te groeien tot een succesvolle onderneming en een steentje bij te kunnen dragen aan maatschappelijk betrokken organisaties waar bestuurders en managers door de bomen het bos niet meer zien en ik ze verder kan helpen.

 

 1. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?
  Op digitaal gebied geef ik mijzelf een 8. Ik ben redelijk goed op de hoogte.

 

 1. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom (suggesties voor nieuwe trainingen zijn altijd welkom!)?
  Ik zou  SEO Bloggen like a pro  wel willen volgen. Ik doe nog niets met Bloggen.😉

 

 

 1. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?
  Ik heb gemerkt sinds de Coronacrisis dat voor veel ondernemers het werken op afstand nog wel een dingetje was. Het onbekend zijn met Tools als Zoom en Teams en bestanden kunnen delen via SharePoint, Google Drive etc. Als tip geef ik mee om per gebruikte Tool een kant en klaar document te maken waarin exact beschreven staat hoe het videobellen in zijn werk gaat. Deze kan je als document bijvoegen bij de uitnodiging van de videoconference.

 

 1. Waar ben je het meest trots op?
  Ik ben het meest trots op mijn durf en wilskracht om ook de stappen te durven nemen en niet te blijven hangen in situaties waar je niet gelukkig in bent. Als je iets wilt bereiken/veranderen dan zal je stappen moeten nemen, wegen moeten kiezen die misschien onzeker voor je zijn maar die je wel nieuwe mogelijkheden bieden om verder te komen zodat je verandering in gang kan zetten en tevreden terug kunt kijken. Dus niet alleen dromen maar ook doen!

 

 1. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?
  Ik nomineer Jessica van Bergeijk, haar gun ik ook deze mogelijkheid om meer naamsbekendheid te krijgen als ondernemer van haar bedrijf Bergeijk Officesupport.