Interview met #DigiDame van Week 9 Ursula van Leeuwen

1. Wie ben je, wat doe je? #wiebenjewatdoeje

Mijn naam is Ursula van Leeuwen.Ik ben 43 jaar, en ik woon in Barendrecht. Vanaf mijn 14de al werkzaam in de cosmetica. Na een lange carrière gehad te hebben bij de grote cosmetica huizen, heb ik vorig jaar besloten om voor mijzelf te gaan beginnen en mijn droom te gaan realiseren.

 

Afgelopen jaar ben ik “Helemaal Mooii” gestart.Een schoonheidssalon aan huis en nu na maanden voorbereiding gaat nu ook de mobiele
Schoonheidssalon van start, BEAUTYTRUCK “Helemaal Mooii” De eerste rijdende beautysalon. Een primeur in Nederland!

 

De BEAUTYTRUCK staat op een aantal standplaatsen in de regio, Op maandag in Barendrecht op het gemeentehuisplein, Dinsdag in Zwijndrecht bij de passage.
In deze salon verzorg ik oa schoonheidsbehandelingen, nagels, wimpers, voeten,en browstyling.

 

Beauty-Mani-Pedi-Party

Party…Want de truck is op elk gewenste locatie in de regio beschikbaar voor verjaardagfeestjes voor kinderen van 6-18 jaar, Sweet sixteen party’s, vriendinnenparty’s, workshops, vrijgezellenfeesten. Maar ook op de huwelijksdag verzorgen wij de bruid en haar gevolg. Ook zijn wij beschikbaar voor events zoals een modeshow ,opening van een bedrijf, festivals of braderieën.

 

Meer informatie over de BEAUTYTRUCK is terug te vinden op beautytruck.nl of op fb Helemaal Mooii. Ook is hier de kalender te vinden waar de BEAUTYTRUCK is.

 

2. Wat was jouw eerste (bij)baan.

Mijn eerste bijbaan was bij Parfumerie” De Farma”. Ik was 14 jaar en werkte in het magazijn. Mijn liefde voor de cosmetica is hier ontstaan. Later in mijn cosmetica carrière heb ik nog geregeld zaken gedaan met mijn eerste werkgever: Familie Abels.

 

3. Wat zit er (standaard) in jouw tas?

 

 

Wat eigenlijk niet 🙂 Naast mijn make-up tasje( wat standaard mee )gaat zit er ook mijn favourite parfum fles in, portemonnee ,notitieboekje, pennen ,m’n autopapieren, visitekaartjes, zonnebril, powerbank voor nood altijd extra bij me. Maar ook m’n maatroller was de afgelopen weken m’n buddy. En super handig…laatst van mijn vriendin een muntje(staafje) gekregen voor in de boodschappen karretjes.

 

4. Welke quote vind je interessant en waarom?

 

 

“The best gifts in the world are not in the material objects one can buy from the store, but in the memories we make with the people we love.”

 

Een simpele quote…maar zo waar! Geniet van de kleine dingen en momenten met je geliefden om je heen. Maak van elke dag een mooie dag.

 

5. Waar haal jij jouw digitale inspiratie vandaan?

Pinterest.instagram.facebook, maar ook heel veel uit mijn eigen fantasie.

 

6. Welke apps zijn voor jou onmisbaar?

Whats app., Facebook, Instagram, Pinterest, fotobewerking, Linkedin, Photocollage, spotify.

 

7. Wat is jouw digitale droom?

Mijn grootste droom is om een vloot met rijdende salons te hebben, een franchise concept. Nummer 1 is er… Bij zo’n droom hoort dan ook een Beautytruck app.

 

8. Op een schaal van 1 tot 10, hoe Digitaal ben je?

Ik denk dat ik een 8 ben, ik doe veel met m’n telefoon en s’avonds met de laptop. Alhoewel ik me steeds meer voorneem om ook quality time te nemen… anders zijn we straks vergroeid met onze telefoon en ik geniet meer van de “life” momenten.

 

9. Welke Digi training van ons zou je willen volgen en waarom?

Om mijn producten nog beter op de kaart te zetten zou ik voor Design like a pro gaan. Omdat dat iets is wat een aanvulling zou zijn op mijn kennis tot nu toe.

 

10. Welke Digi tips heb je zelf voor ons en de #DigiDames community?

Maak je droom waar….Hoe moeilijk het ook kan zijn. Het leven is te kort om straks te zeggen …had ik maar… Maar blijf bij je zelf.

 

11. Welke nieuwe #DigiDame van de week wil je nomineren en waarom?

Graag nomineer ik Bianca Saarloos. Zij is travel counsellor. Een zelfstandige ondernemer die passie heeft voor haar werk. Verzorgd de mooiste reizen en geeft een persoonlijk advies. Just custome made. Met een mooie service omdat zij 24/7 te bereiken is en verdient zeker een plaatsje op dit platform.