BloedIsLeven

Ik heb op RTL uitgelegd waarom het zo belangrijk is om meer bloeddonoren (who look like me) te hebben, zeker voor mensen met bv sikkelcellen is dit van levensbelang. De NOS heeft er ook aandacht aan besteed en daar was ik ook in beeld. 

 

Het item op RTL is hier te zien: https://lnkd.in/dXrzP_x (Ik ben van 3.10 -3.27 min in beeld). Jammer dat het maar een heel klein stukje is van een langer interview, maar er zijn nu al mensen die door mij geïnspireerd zijn geraakt en ook gaan doneren. Hoe cool is dat?! Grateful 

 

Ik heb ook samen met Chantal Cooper van Cooper Translations en Elizabeth Huis in ‘t Veld Professor, Cognitive Science & Artificial Intelligence aan de universiteit van Tilburg een radio interview gedaan bij TV Omroep West om het belang van bloeddonatie te benadrukken.

 

Met dank aan Lisa Klinkenberg van Sanquin voor haar enquête in het kader van haar PHD, waardoor ik meer te weten ben gekomen over de verschillende bloedgroepen. Hoewel ik al jaren bloeddonor ben, was dit ook voor mij een echte eye opener.

Voor meer informatie kijk op de website van Sanquin Bloedbank.

 

 

Cynthia Telting
Director #DigiDames #DigiAcademy