Review over Santousha

 

“Santousha schrijft leuke stukken! Je merkt dat ze passie heeft voor schrijven. Het leest erg prettig.”

Mike Segveld | Auteur bij Frankwatching

#DIGIDAME SANTOUSHA KALK
SPECIALITEIT:  GOOGLE ADWORDS | BINGADS | FACEBOOK ADS

 

Ik heb van jong af aan een passie voor Online Marketing. Het begon bij het bouwen en beheren van een eigen website en dit groeide al heel snel tot een leuke carrière.

 

Al sinds 2006 ben ik werkzaam als Online Marketeer vanuit Suriname en help ik diverse bedrijven in Nederland met hun online zichtbaarheid. In 2006 ging ik ook aan de slag bij een bedrijf in Nederland die haar SEO-werkzaamheden aan Suriname wilde uitbesteden. Met een leuk team bestaande uit leeftijdgenoten heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden en meer ervaring kunnen opdoen met het bedienen van de Nederlandse markt.

 

In 2012 maakte ik de overstap naar online adverteren en behaalde ik mijn eerste Google Adwords certificaten. Sindsdien is pay-per-click-marketing mijn nieuwe passie.

 

Vanaf 2019 woon ik in Nederland en ben een expert in het opzetten en optimaliseren van campagnes in Google AdWords, BingAds en Facebook. Voor de #DigiDames schrijf ik met name Blogs, White Papers & E-books en ga ik in de toekomst wellicht ook (online)trainingen verzorgen.

 

Voor meer informatie zie mijn LinkedIn pagina.

 

Santousha heeft haar Bachelor Degree in Bedrijfseconomie en het NIMA A diploma in handen.