Prins Constantijn en Cynthia Telting #DigiDames #DigiAcademyThe Next Women Summit

Ladyboss alert! Op maandag 12 juni kwamen de succesvolste zakenvrouwen van Nederland bij elkaar op The Next Women Summit 

 

Vorig jaar met Koningin Maxima, dit jaar met Prins Constantijn, die we ook in het wild hebben gespot in Den Haag en zo sportief was met ons op de foto te gaan. Cynthia (Director #DigiDames)  wilde nog wel een andere foto  (lees een foto waar ze beter op stond ;-), maar hij had haast. Toch wel een mooi moment dat de Prins van de Startups tijd maakt voor een Startup!

 

The Next Women Summit

 

De nieuwe generatie carrièregerichte vrouwen maakt geen geheim meer van ambitie, ze noemen zichzelf ook geen carrièrevrouw meer maar liever girlboss of ladyboss. Het formuleren van heldere doelen is key maar de weg naar de top is niet altijd straightforward en soms zelfs eenzaam en daarom is er TheNextWomen.

 

The NextWomen is de internationale business accelerator voor vrouwelijke enterpreneurs. Op maandag 12 juni 2017 organiseerde TheNextWomen de zesde editie van haar Summit in B.Amsterdam. TheNextWomen verbindt al 8 jaar vrouwelijke enterpreneurs, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar om kennis, netwerk en kapitaal met elkaar te delen. TheNextWomen Summit is the place to be om nieuwe business inzichten te vergaren, deel te nemen aan masterclasses en dé plek om de perfecte Angel Investor te ontmoeten.

 

Meer info en een overzicht van foto’s en filmpjes kun je vinden op de website van The Next Women Summit . Via de #DigiDames kun je 10% korting krijgen; the more ambitious women at TNWSummit, the better!

 

Super trots zijn we dat we Supporting Community Partner zijn. Neem contact met ons op via info@digidames.nl ovv 10% The Next Women Summit.