#DIGIDAME: YASMIN WILNIS
SPECIALITEIT:  PUBLIC SPEAKING, YOUTUBE, DESIGN

 

Ik ben een Youth Motivational Speaker en heb daartoe The University of Live opgericht, waarin ik met met name jongeren bezig ben als het gaat om hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Ik ben een enthousiaste en gedreven trainer die graag anderen verder op weg helpt.

 

 

TRAINING & WORKSHOPS
In trainingen bij de #Digi Academy kan ik mijn passie delen voor YouTube en grafisch Design.

 

Voor meer informatie zie mijn  persoonlijke website.

 

 

Yasmin is een jonge innovator op het gebied van de jeugd en staat voor een groter bewustzijn van persoonlijke ontwikkeling in het schoolsysteem.
Ze gelooft in de kracht van ieder individu en dat met de juiste begeleiding jongeren een innoverende en bewuste toekomst kunnen creëren.
Zij is de oprichtster van The University of Life, een persoonlijke ontwikkelingsschool voor jongeren en heeft deze missie gedeeld op het TEDx podium.

 

Door op de middelbare school te hebben gezeten in drie verschillende landen en zich vier jaar lang te hebben verdiept in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren spreekt zij de taal van de jeugd. Naast coaching en spreken is zij ook filmmaker en deelt ze visuele verhalen en missies van inspirerende jong volwassenen en ondernemers.