#DIGIDAME: ANNE-CLAIRE GEERLINGS
SPECIALITEIT: SEO | SEA | ONLINE & OFFLINE MARKETING

 

Mijn naam is Anne-Claire Geerlings en ik ben een gepassioneerde #Digitale Marketeer. Na het behalen van mijn Bachelor Degree in International Marketing heb ik bij uiteenlopende bedrijven gewerkt.

 

Vorig jaar besloot ik een traineeship in Online Marketing te gaan doen, aangezien marketing zich blijft ontwikkelen en ik dus ook niet stil kan staan! Momenteel werk ik als offline en online marketeer bij easyHotel, waar ik elke dag weer gigantisch veel leer op het gebied van alle facetten van marketing en mijn kennis kan toepassen.

 

Voor de #DigiDames leg ik mij met name toe op het geven van trainingen over SEO, SEO Bloggen, SEA, Online en Offline Marketing. Ook ga ik regelmatig wat korte, concrete tips geven om je helpen met de digitale kant van je bedrijf.

 

Wil je meer over mij weten, bekijk dan mijn LinkedIn pagina of mijn #DDVDW (DigiDame van de Week) profiel.