We kwamen tijdens mijn vakantie in Suriname Angela van der Kooye (van het Centrum voor Communicatie & PR Suriname CCPR ) tegen tijdens het Internationaal Ambitieus netwerk event en al gauw bleek dat we beiden gepassioneerd waren over het onderwerp Communicatie.

 

Ik vroeg waar ik een bijdrage aan kon leveren, omdat ik graag op mijn manier iets terug doe aan de Kennis  Economie van Suriname waar ik deels ben opgegroeid.

 

Blij verrast was ik dus toen een foto waar ik op stond gebruikt is voor het beeld van de Communicatiedag Suriname 2017! Het heeft via de Digitale Snelweg geresulteerd in een live verbinding over een mijn lievelingsonderwerpen, namelijk: Presenteren like a Pro.

 

Ik heb Angela ook gevraagd om #DigiDame van de Week te worden en haar profiel kun je hier bekijken.

 

Uiteraard zijn we al aan het kijken waar we elkaar nog meer bij kunnen versterken. Zeker to be continued!