#DIGIDAME: GHISLAINE CALS
SPECIALITEIT:  SOCIAL MEDIA | PERSONAL BRANDING | CONTENTSTRATEGIE

 

Sinds 2013 werk ik als zzp’er vanuit mijn eigen bedrijf Cals Media; afgeleid van mijn naam, Ghislaine Cals. Ik heb altijd belangstelling gehad voor social media en was al vroeg op verschillende platforms te vinden. Na jaren actief op social media weet ik inmiddels goed welke sociale interactie wel en niet werkt.

 

Social media zijn geweldige platforms om jezelf online te presenteren en de interactie aan te gaan met anderen, of dat nu klanten, collega’s of andere gelijkgestemden zijn.

 

TRANING & WORKSHOPS

 

Ik heb trainingen gegeven binnen bedrijven over het gebruik van social media en ik heb veel zzp-ers geholpen met hun social media accounts, hun personal branding en contentstrategie.

Voor de #DigiDames ga ik workshops over het zakelijk gebruik van Social Media verzorgen.

 

 

Ghislaine Cals heeft Psychologie gestudeerd.